BusBusworldSpecialȘtiri

MAN Lion’s Coach 100 Years Edition prezentat la Busworld

MAN a lansat o ediție specială limitată MAN Lion’s Coach 100 Years Edition pentru a marca aniversarea unui secol de la primul vehicul produs. 

MAN Lion’s Coach este un autocar turistic polivalent cu podea ridicată, ce oferă valoare pentru operatori și confort pentru pasageri. Ediția aniversară 100 de ani, comercializată în toată Europa, este cu adevărat spectaculoasă, aceasta fiind concepută pentru a satisface în primul rând clienții mărcii, MAN Lion’s Coach 100 Years Edition fiind produs în doar 100 de unități.

MAN Lion’s Coach EfficientLine este echipat cu un motor D26 de 440 CP și o cutia de viteze MAN TipMatic. Pachetul îndeplinește, de asemenea, mai multe cerințe ale clienților, autocarul fiind echipat cu EfficientCruise precum și cu EBA și LDWS. La toate acestea se adaugă vopseaua Texas Grey și tapițeria special concepută pentru acest model.

MAN Lion's Coach 100 Years Edition prezentat la Busworld

Ediția aniversară MAN Lion’s Coach 100 Years Edition a fost prezentată oficial publicului în cadrul târgului Busworld 2015. Ediția specială va fi disponibilă spre vânzare, până la finalul acestui an.

Mai multe informații despre ediția aniversară 100 de ani MAN Lion’s Coach, puteți afla de la importatorul oficial al mărcii în România, MHS Truck & Bus.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button