BusFeaturesȘtiri

MAN Lion’s Coach L este noul autocar al echipei FC Augsburg

Modelul MAN Lion’s Coach L este noul autocar al echipei FC Augsburg, acesta fiind prezentat în cadrul unui eveniment special organizat în fabrica MAN Diesel & Turbo la care au participat jucătorii echipei din Bundesliga și 150 de angajați MAN.

Noul autocar, MAN Lion’s Coach L, al echipei FC Augsburg, a fost lansat într-una din halele fabricii MAN Diesel & Turbo din Augsburg, într-un decor impresionant al cărui element central a fost un propulsor uriaș de vapor. Acest eveniment a fost, de asemenea, o experiență excepțională pentru angajații MAN Diesel & Turbo prezenți.

Această prezentare descrie întregul spectrul de produse al Grupului MAN – de la motoare uriașe în patru timpi pentru industria navală până la autocare special concepute pentru echipe de fotbal. Avem o mulțime de fani ai echipei FC Augsburg printre angajați, fiind foarte încântați de faptul ca MAN este acu furnizorul oficial al autocarului echipei, a declarat Dr. Georg Pachta-Reyhofen, Chief Executive Officer of MAN SE.

MAN Lion’s Coach L este noul autocar al echipei FC Augsburg

În timpul prezentării, a fost dezvăluit și numele oficial al autocarului MAN Lion’s Coach L al echipei – Puppenkiste (păpusă de teatru), acesta fiind ales de către fanii echipei, sugestia de nume venind din prtea lui Frank Carnold din Gessertshausen.

Noul autocar al echipei nu folosește motorul de 11.000 CP din cadrul prezentării, acestuia fiindu-i necesari doar 480 CP, pentru a transporta echipa într-un confort deplin în toată Europa. La interior, MAN Lion’s Coach L al echipei FC Augsburg are o configurație cu număr redus de scaune, ajustabile electric. De asemenea, după efortul depus în meciuri, fotbaliștii își pot odihnii picioarele peand an LED starry sky ensure a comfortable ride. Autocarul echipei va continua să fie operat de către compania de turism, Ludwig Tours.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button