Bus

MAN Lion’s Intercity câștigător al iF Gold Award 2016

MAN Lion’s Intercity, cel mai tânăr membru al familiei de autocare și autobuze MAN a fost premiat cu mult râvnitul trofeu iF International Forum Design la categoria „Automobiles/Vehicles/Bikes“.

Câștigătorii au fost anunțați și sărbătoriți oficial la München, pe 26 februarie 2016, în cadrul evenimentului iF Design Award Night, în prezența a 2.000 invitați. Cu această ocazie, modelului MAN Lion’s Intercity i-a fost decernată distincția iF Gold Award 2016, care îl poziționează printre cei 75 de câștigători de aur, din 5.295 de nominalizări. La categoria „Automobiles/Vehicles/Bikes“, MAN Lion’s Intercity s-a impus alături de autovehicule sport și motociclete ale unor producători celebri.

MAN Lion’s Intercity demonstrează cum proiectele standard din domeniul design-ului pot fi soluționate cu multă inspirație. Acesta a impresionat juriul prin design-ul de actualitate, liniile clare și proporțiile echilibrate perfect. Forma suprafețelor sunt realizate exemplat. Interiorul este adaptat la exterior și invers, geamurile și ușile sunt integrate armonios, iar conceptul de culoare este perfect acestui tip de design. Toate acestea fac ca autobuzul să fie un autovehicul modern, care convinge în totalitate, acesta a fost argumentul juriului, compus din 58 de experți în design.

MAN Lion’s Intercity câștigător al iF Gold Award 2016

Printre criteriile acestui renumit premiu, care se decernează în fiecare an începând din anul 1953, se numără, pe lângă aspectul exterior și forma produsului, și gradul de inovare, ergonomia, funcționalitatea, dar și aspecte privind mediul.

[pullquote align=”full” cite=”Stephan Schönherr, vicepreședinte Omnibus-Design al MAN” link=”” color=”#ff0000″ class=”” size=”14″]Ne bucurăm nespus pentru acest premiu. Este un sigiliu recunoscut internațional al calității în design. Un succes măreț, care până acum a fost rezervat în principal segmentului nostru de lux și produselor premium.[/pullquote]

Distincția demonstrează că și produse standard ale MAN pot fi percepute și onorate în cercurile de specialitate ca autovehicule de înaltă calitate, cu design deosebit, întrucât și acestea prezintă funcționalitate și calitate exemplară.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button