ȘtiriTop News

MAN a livrat un total de 1000 de camioane MAN TGX către Duvenbeck

Producătorul bavarez de camioane MAN a livrat cel de-al 1000-lea camion MAN TGX de nouă generație furnizorului german de servicii logistice Duvenbeck.

Cel de-al 1000-lea camion MAN TGX de nouă generație a fost livrat companiei de transport din Bocholt la MAN TruckForum din München.

MAN a livrat un total de 1000 de camioane MAN TGX către Duvenbeck

„Suntem deosebit de mulțumiți de acest parteneriat de lungă durată și de încredere cu Duvenbeck, care acum a fost încununat cu predarea celui de-al 1000-lea camion MAN TGX. Aceasta arată că nu numai că producem camioane fiabile, ci ne poziționăm și ca un furnizor de soluții integrate de transport pentru clienții noștri în domeniul digitalizării și analizei datelor despre vehicule”, a spus Christoph Huber, CEO MAN Truck & Bus Deutschland GmbH în cadrul ceremoniei de livrare.

În cadrul aceluiași eveniment, Tomas Duvenbeck, managing partner la Duvenbeck a declarat că firma pe care o reprezintă a făcut un pasul corect în alegerea producătorului german de camioane bavarez ca partener și a modelului MAN TGX de nouă generație. 

Cu aproximativ 6.000 de angajați și o cifră de afaceri anuală de aproximativ 700 de milioane de euro, grupul Duvenbeck este activ pe 8 piețe europene, inclusiv România, fiind unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții de transport și logistică din Europa.

VEZI ȘI: Electricul MAN eTGM, folosit pentru transport de materiale de construcții

Acest lucru necesită o analiză cuprinzătoare a datelor, iar aici Duvenbeck se bazează pe parteneriatul puternic cu MAN. În acest fel, toți parametrii tehnici ai camionului, cum ar fi consumul de carburant, deteriorarea și uzura sunt evaluate împreună pentru a fi îmbunătățite. În acest fel, ambele companii beneficiază una de pe urma celeilalte, deoarece potenţialul de dezvoltare comună este identificat şi utilizat.

„Împreună creăm vehicule care îndeplinesc toate cerințele, în special pe cele ale clienților noștri”, spune Bernd Reining, managerul de flotă Duvenbeck, care este, de asemenea, membru al comitetului consultativ de experți al MAN și contribuie cu sfaturi importante pentru dezvoltări noi și viitoare.

Din aceeași categorie...

Back to top button