Știri

Marca MAN cea mai fiabila la camioane de peste 7.5 tone

Pentru al treilea an consecutiv, MAN convinge din nou în raportul Asociație Germane pentru Inspecții Tehnice Periodice (TÜV), având cea mai mare cotă de vehicule care trec fără defecțiuni inspecțiile tehnice periodice. Acesta este un semn al calității exemplare pentru vehiculele producătorul de camioane din München.

Camioanele din seriile TGL, TGM, TGS și TGX se evidențiază prin cea mai scăzută cotă de defecțiuni la autovehiculele de 1, 3, 4 și 5 ani vechime. În cazul camioanelor de 1 an, MAN și-a extins poziția de vârf: 83.2 procente din autovehicule prezintă rezultate fără defecțiuni (în 2013: 82 procente). Și în cazul camioanelor MAN mai vechi, un mare număr trece de inspecția de bază fără observații.

Reviziile periodice își au rostul
Clasa camioanelor de mare tonaj se evidențiază ca fiind bine întreținute, conform raportului TÜV. Aceasta este dovada că reviziile periodice și profesioniste sunt foarte rentabile pentru operatorii de transport. Avantajul: camioanele din parcul auto sunt gata de intervenții, fără a fi nevoite să stea neprogramate în service, datorită neglijenței în întreținerea lor.

Marca MAN cea mai fiabila la camioane de peste 7.5 tone

„Sunt mândru de rezultatul din nou excelent pentru MAN. Acesta confirmă eforturile noastre enorme din domeniul asigurării calității și ne motivează să devenim din ce în ce mai buni“, afirmă Anders Nielsen, purtător de cuvânt al conducerii MAN Truck & Bus. „Numărul crescut al contractelor de service și de întreținere ne arată că și după vânzarea mașinii, clienții consideră MAN ca fiind un partener de încredere și știu că la noi sunt pe mâini bune.”

În raportul TÜV pentru autovehicule comerciale, Asociația Germană pentru Inspecții tehnice periodice (TÜV), în colaborare cu revista de specialitate „Verkehrsrundschau” evaluează rezultatele inspecțiilor pentru autovehicule comerciale cu o vechime de 1 până la 5 ani, în cadrul verificărilor anuale ale autovehiculelor. Raportul poate fi accesat și descărcat la adresele: www.vdtuev.de respectiv www.verkehrsrundschau.de/tuev-report

Din aceeași categorie...

Back to top button