MAN obține rezultate impresionante în cadrul TÜV Report 2017

MAN obține rezultate impresionante în cadrul TÜV Report 2017

MAN obține rezultate impresionante în cadrul TÜV Report 2017, demonstrând astfel că fiabilitatea produselor sale nu este întâmplătoare.

Pentru a cincea oară consecutiv, camioanele producătorului german cu leu în logo au demonstrat cele mai înalte standarde de calitate în cadrul TÜV Report 2017 privind vehiculele comerciale.

În ceea ce privește fiabilitatea pe termen lung, camioanele concurenților bavarezilor pălesc în fața camioanelor MAN cu o vechime de 4-5 ani.

În timpul testelor generale, procentul camioanelor MAN vechi fără defecte a crescut și mai mult față de ultima evaluare VdTÜV în 2015.

MAN spune ca aceste rezultate nu sunt accientale, ci mai degrabă sunt rezultatul unei munci de echipă, toate departamentele sale lucrând neobosit pentru a se asigura că vehiculele produse sunt în permanență îmbunătățite și mai fiabile.

VEZI ȘI: Olanda vrea să interzică repausul săptămânal în cabină

Raportul TÜV privind vehicule comerciale este o statistică a fiabilității diferitelor modele de camioane produse de principalii producători europeni în condițiile de testare de zi cu zi.

Din 2012, asociația TÜV (VdTÜV) a evaluat în mod regulat rezultatele testelor generale efectuate asupra vehiculelor comerciale.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.