Medical

MAN oferă angajaților săi teste COVID rapide

Compania pregătește deja propria strategie de vaccinare în fabrici.

MAN Truck & Bus a început să ofere angajaților teste corona rapide, care să completeze strategia de testare a companiei. În același timp se desfășoară pregătirile pentru vaccinare a personalului.

Compania sprijină total planurile de imunizare cât mai rapidă a populației din Germania. Astfel, MAN Truck & Bus va oferi posibilitatea de vaccinare a angajaților prin intermediul propriilor servicii medicale, imediat ce această opțiune va deveni posibilă. MAN a informat deja liderii politici de planurile sale de vaccinare.

MAN oferă angajaților săi teste COVID rapide

”Ne integrăm în strategia națională de vaccinare din Germania și vrem să contribuim la vaccinarea rapidă a populației. Am putea începe vaccinarea angajaților și mâine, dacă serul ar fi disponibil”, a declarat Dr. Oliver Breitkopf, coordonatorul serviciilor medicale ale MAN Truck & Bus.

Până când angajații vor putea fi vaccinați, compania are o strategie complexă de prevenire a infectărilor. Din această săptămână, MAN a început să ofere să le ofere tuturor angajaților teste rapide pe săptămână. Angajații se pot astfel testa singuri, o dată sau de două ori pe săptămână, la fabrică sau la domiciliu.

VEZI ȘI: Centru mobil de vaccinare bazat pe modelul electric MAN eTGE

Testele rapide le completează pe cele efectuate de personalul medical al companiei (PCR sau antigen). Compania are un concept complex de testare, pentru a întrerupe lanțul de infectare cât mai rapid posibil.

”De la începutul pandemiei, principalul nostru obiectiv a fost să prevenim infectarea angajaților și să ajutăm la încetinirea răspândirii Covid-19. În multe domenii, regulile care se aplică în fabrici sunt mai stricte decât cele de afară”, a mai spus Breitkopf.

Din aceeași categorie...

Back to top button