Bus

MAN, partener de mobilitate la primul meci oficial NFL din Germania

Duminică, două echipe de fotbal american, Seattle Seahawks și Tampa Bay Buccaneers, se vor întâlni pe Allianz Arena din München și vor juca primul meci oficial NFL din Germania. MAN îi conduce pe fotbaliști la stadion confortabil și în siguranță cu autocare turistice Lion’s Coach.

NFL vine în Germania – un vis devenit realitate pentru toți fanii și iubitorii acestui sport. Aceștia așteaptă faze spectaculoase în întâlnirea dintre Seattle Seahawks și Tampa Bay Buccaneers, programată pe 13 noiembrie. Sportivii de top, antrenorii și personalul de suport vor ajunge la stadion cu autobuze MAN.

MAN, partener de mobilitate la primul meci oficial NFL din Germania

”Suntem încântați să fim partenerul de mobilitate al NFL și să ne asigurăm că atleții ajung în siguranță și relaxați la Allianz Arena, pentru ca apoi să poată da totul în meci”, spune Friedrich Baumann, membru în Comitetul Executiv al MAN Truck & Bus responsabil pentru Vânzări și Soluții pentru Clienți.

În total, 15 autobuze Lion’s Coach vor fi folosite în weekend, oferite de MAN împreună cu partenerii AutobusOberbayern și Bus Verkehr Berlin. Fiecare echipă va avea la dispoziție câte 7 autocare. Un alt MAN Lion’s Coach va fi folosit ca vehicul promoțional pentru diferite activități din jurul jocului.

VEZI ȘI: MAN Lion’s Intrecity LE, diposnibil acum și într-o versiune City

Acesta poate fi recunoscut de la prima vedere după inscripția uriașă ”NFL DRIVES MAN” și siglele Seattle Seahawks și Tampa Bay Buccaneers: un vultur de mare și steagul piraților. Autobuzul, decorat în designul evenimentului, va servi și ca vehicul de transfer pentru vedete și celebrități.

Lion’s Coach este modelul cel mai premiat al MAN, cu care călătoresc și echipe de top precum Bayern Munchen, Borussia Dortmund și echipa națională de fotbal a Germaniei.

Din aceeași categorie...

Back to top button