ȘtiriTop News

”MAN plantează un viitor curat”, proiectul de împădurire a zonei Ghimeș Făget

MHS Truck & Bus va planta în zonă un copac pentru fiecare camion vândut.

MHS Truck & Bus Group susține protecția mediului și reducerea emisiilor de CO2 prin proiectul ”MAN plantează un viitor curat”.

Grija față de oameni și implicit față de mediul în care trăim, este o prioritate a MHS Truck & Bus Group, importatorul și distribuitorul mărcii MAN în România. Grupul este implicat în mod constant în proiecte de responsabilitate socială, precum dezvoltarea satelor săsești din Țara Ovăzului și a turismului în zona respectivă.

”MAN plantează un viitor curat”, proiectul de împădurire a zonei Ghimeș Făget

Anul acesta, la mijlocul lunii mai, a fost demarat proiectul “MAN plantează un viitor curat“ de către echipa MHS Bacău, prin implicarea activă a reprezentatei de vânzari camioane noi din zona respectivă, Claudia Munteanu.

Proiectul a constat în plantarea, în zona Ghimeș Făget, a 5.000 de puieți, molid, brad și larice, la o altitudine de 1.360 m și a fost realizat cu sprijinul Regiei Publice Locale Ocolul Silvic Ghimeș Făget RA.

VEZI ȘI: Bilanțul acțiunii de control a camioanelor, din regiunea Tirol

Astfel, pentru fiecare vehicul MAN vândut în zona respectivă, a fost plantat un copac, care va contribui la reducerea emisiilor de CO2 și la asigurarea unui viitor curat.

“Responsabilitatea față de comunitate, față de angajații, partenerii și clienții noștri, precum și față de viitorul pe care îl clădim pentru generațiile viitoare a reprezentat întotdeauna un subiect important în activitatea companiei noastre. Proiectul “MAN plantează un viitor curat“ este una dintre aceste inițiative pe care dorim să o dezvoltăm.“, a declarat Elena Claudia Iordache, CEO al MHS Truck & Bus.

Din aceeași categorie...

Back to top button