Camioane

MAN prezintă ediția specială TGX Pace Truck 2021 (FOTO)

Cu ocazia etapei de curse de camioane de la Le Mans (25-26 septembrie), MAN a prezentat ediția specială TGX Pace Truck 2021, limitată la doar 10 unități.

Pace Truck 2021 se bazează pe modelul MAN TGX cu motor D38 de 640 CP și cabină GX. Ediția specială prezintă culorile naționale ale Franței și leul MAN într-o manieră elegantă.

MAN prezintă ediția specială TGX Pace Truck 2021 (FOTO)

Capul tractor dispune de bare de inox cu lumini sub bara de protecție față și fustele laterale, proiectoare LED pentru faza lungă, numeroase alte dispozitive cu lumini, inclusiv șase lumini portocalii pe grilă sau girofaruri pe plafon.

Interiorul este și el unul special, cu scaune și volan îmbrăcate în piele. Cabina GX, cea mai mare din noua gamă MAN, oferă un spațiu generos. Sentimentul este amplificat de scaunul pentru pasager Vario, care poate fi pliat sub formă de măsuță.

VEZI ȘI: Cum funcționează sistemul de camere MAN OptiView (VIDEO)

Sistemul multimedia folosit este cel de top, cu ecran cu diagonală de 12,3 inchi. Nu lipsește de la bord selectorul rotativ MAN SmartSelect, iar sistemul de sunet este completat cu subwofere.

Confortul șoferului este desăvârșit de sistemul de răcire și încălzire pentru parcare. Modelul are spații de stocare care totalizează 1.100 de litri.

MAN TGX Pace Truck 2021

Din aceeași categorie...

Back to top button