CamioaneȘtiri

MAN prezintă la IFAT 2016 soluţiile sale pentru servicii comunale

Flexibilitatea, productivitatea, conştiinţa ecologică, utilitatea în practică, eficienţa și fiabilitatea sunt caracteristicile pe care le urmăresc întreprinzători ce îşi desfăşoară activitatea în colectarea deşeurilor şi reziduurilor, servicii stradale şi deszăpezire, la vehiculele pe care vor să le achiziționeze.

MAN va pune în valoare toate aceste caracteristici în cadrul standului său de la IFAT 2016, cel mai relevant târg la nivel mondial pentru economia de gestionare a apei, a apei uzate, a deşeurilor şi materiilor prime, ce se va desfăşoara în perioada 30 mai – 3 Iunie 2016 la München.

Eficienţa în ceea ce priveşte operarea şi întreţinere autovehiculului începe pentru o firmă de profil din momentul alegerii combinaţiei dintre autovehicul şi structura acestuia. MAN oferă un program cuprinzător, prezentând seriile constructive TGL, TGM, TGS şi TGX, cu tonaje cuprinse între 7.5 tone și 41 de tone. Caracteristicile căutate de întreprinzătorii de pe acest segment de activitate devin funcţionale numai printr-o colaborare strânsă între şasiurile MAN şi suprastructurile şi utilajele specifice ataşate.

MAN prezintă la IFAT 2016 soluţiile sale pentru servicii comunale

VEZI ȘI: MAN TGX D38 41.640 8×4/4 pentru transportul sarcinilor grele

Mulţumită unui grup de transmisie configurat special pentru a veni în sprijinul necesităţilor acestui sector de activitate, cele patru autovehicule prezentate la standul MAN reprezintă flexibilitate în ceea ce priveşte combinaţiile acestora cu suprastructuri, conştiinţă ecologică datorită unei tehnologii de purificare a gazelor de ardere Euro 6 şi eficienţă.

Mai multe informații despre vehiculele prezentate de MAN în cadrul standului său de la IFAT 2016 vom publica pe parcursul acestor săptămâni până în târg.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button