MAN sponsor în programul de burse al Universităţii Tehnice din München

Constructorul german de camioane, MAN, este sponsorul principal al programului naţional de burse „Deutschlandstipendium” din cadrul Universitãţii Tehnice din München. Din cei 261 de studenţi, MAN a nominalizat 60 de bursieri pentru anul 2014. Aceştia vor primi o bursã lunã în valoare de 300 euro, indiferent de veniturile acestora sau a pãrinţilor lor. Jumãtate din aceastã sumã va fi acoperitã de puternicul grup ingineresc german, MAN, cealaltã jumãtate fiind acoperitã de cãtre statul german.

“Leul” din inima Bavariei nu se aflã la prima acţiune de acest fel, fiind un partener consacrat al Universitãţii Tehnice din München, sponsorizând deja mai mult de 480 de burse din 2007 pânã în prezent. Ca parte a celui de-al doilea mare grup auto din lume, Volkswagen Group, compania MAN se ghideazã dupã valorile precum responsabilitatea pentru mediu, angajaţi şi societatea.

MAN sponsor în programul de burse al Universităţii Tehnice din München

Ca şi angajator, grupul ingineresc MAN din care face parte şi divizia de camioane are o paletã ofertantã pentru studenţi, care pleacă în primul rând de la cei peste 250 de ani de tradiţie în inginerie cu accent pe tehnologii precum transport şi energie. Ca şi în cazul patentãrii motorului diesel, MAN a creat în mod repetat, puncte de reper în industrie, fie activ prezent în domeniul vehiculelor comerciale, motoare sau centrale electrice. În prezent, motoare diesel produse de grupul MAN, transportã peste 50% dintre bunurile mondiale.

Follow #infotrucker