MagazinȘtiri

MAN ofera suport logistic in cadrul turneului lui Peter Maffay

Artistul german Peter Maffay, originar din Romania, si-a inceput turneul de promovare pe 15 ianuarie 2015 la Hamburg, acesta fiind primul sau concert dintr-o serie de 19 in intreaga Germanie.

In cadrul turneului, MAN ofera suport logistic cu 13 camioane ce vor transporta 65 de tone de echipament si si scena, de la o locatie la alta. Sase din cele 13 camioane ale caravanei sunt celebrele camioane pictate MAN Tattoo Trucks, rezultate in urma unui concurs international de design desfasurat de producatorul bavarez si prezentate in premiera mondiala in cadrul IAA Hanovra 2014. Tinta a fost de a transporta versurile melodiilor de pe noul album al lui Peter Maffay intitulat „Wenn das so ist” („Daca este asa”) in forme si culoare pe camioane.

Echipa responsabilă de organizarea turneului nu a lasat nimic la voia întâmplării. Cele sase MAN TGX pictate din cadrul caravanei sunt o adevărata atractie, deoarece nu vezi opere de arta ca acestea in fiecare zi, pe autostradă.

MAN ofera suport logistic in cadrul turneului lui Peter Maffay

Pe langa design-ul lor exterior, camioanele pun la dispozitia soferului tot confortul necesar. Cabinele ofera spatiu optim deasupra capului, paturi confortabile si numeroase spatii de depozitare pentru bagaje.

[pullquote align=”full” cite=”Peter Maffay” link=”” color=”#ff0000″ class=”” size=”14″]Turneul este extrem de intens și are un program strict. Este vital sa ne putem baza pe tehnologie si transport iar in acest caz, MAN a fost alegerea noastra.[/pullquote]

VEZI ȘI: MAN Tattoo Trucks au fost prezentate in premiera la IAA 2014

Potrivit lui Peter Maffay, soferii trebuie sa se simta confortabil pe perioade lungi de timp. Ei dorm în camioane, si trebuie sa fie în formă în fiecare zi. Astfel, o cabina bine echipata, si cu aer conditionat reprezinta un lucru pozitiv.

In Romania, marca MAN este adusa de MHS Truck & Bus, unic importator si distribuitor a camioanelor bavareze.

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

Din aceeași categorie...

Back to top button