ȘtiriTop News

MAN susține acțiunile de reconstrucție de după inundațiile din Germania

După inundațiile catastrofale din regiunile sudice și vestice, MAN Truck & Bus s-a alăturat imediat eforturilor de refacere din Germania.

În primul rând, încă de săptămâna trecută, toate centrele MAN Truck & Bus din Germania oferă asistență proritară pentru vehiculele utilizate de salvatori pentru a combate inundațiile și efectele acestora.

MAN susține acțiunile de reconstrucție de după inundațiile din Germania

Indiferent de marcă, acestea au prioritate față de alte camioane la operațiunile de întreținere, reparații și asistență rutieră.

În același timp, MAN și-a pus la dispoziție gratuit propriile vehicule, în funcție de diponibilitate, brigăzilor locale de pompieri, grupurilor de lucru și municipalităților care asigură acțiunile de cărețenie sau transportul materialelor necesare.

În total, 17 camioane MAN echipate cu suprastructuri speciale, precum macarale sau basculante, lucrează în prezent în schimburi în zonele inundate. Ele sunt operate de angajați MAN, care au fost detașați pentru misiunile de ajutorare.

VEZI ȘI: Camioanele MAN vin și ele cu un sistem de camere video OptiView

În plus, angajații MAN cedează din salariu mărunțișul pentru colegii afectați de inundații, donație suplimentată de companie.

”Angajații MAN arată solidaritate pentru pentru colegii lor și ceilalți oameni afectați de inundațiile dezastruoase, iar donațiile vor fi suplimentate de conducere. Sperăm că eforturile noastre vor ajuta la ușurarea multor situații dificile”, a declarat Dr Martin Rabe, șef de Resurse Umane și director de personal la MAN Truck & Bus.

Din aceeași categorie...

Back to top button