Utilitare ușoare

Un MAN TGE 6.180 de pompieri donat Corpului de Pompieri din Vatican

MAN Truck & Bus Italia a donat Corpului de Pompieri din Vatican o autospecială pentru stingerea incendiilor MAN TGE 6.180 dotată cu cabină dublă pentru echipaj.

Autospeciala pentru stingerea incendiilor MAN TGE 6.180 a fost predată Corpului de Pompieri din Vatican după ce a primit binecuvânarea Papei Francisc. Modelul donat Vaticanului este echipat cu tehnologii de ultimă oră în ceea ce privește stingerea incendiilor.

Un MAN TGE 6.180 de pompieri donat Corpului de Pompieri din Vatican

Astfel, tunul de apă, montat central deasupra cabinei, poate fi activat direct prin telecomandă de către șofer, lansând apă și spumă spre zona de incendiu, permițând o intervenție în siguranță totală.

VEZI ȘI: Transportatorii care fac cabotaj în Germaniei trebuie să respecte legislația salariul minim (MiLog)

De asemenea, sistemul de iluminat a fost conceput ca vehiculul să poată fi utilizat pe timp de noapte sau în condiții de vizibilitate scăzută pentru a putea interveni în orice moment.

Autospeciala MAN TGE 6.180 va fi folosit și ca mașină suport pentru ambulanța aeriana care operează zboruri zilnice de pe heliportul din Vatican. Aceasta gestionează situațiile de urgență apărute la Spitalul Pediatric din Roma Bambino Gesù.

Un MAN TGE 6.180 de pompieri donat Corpului de Pompieri din Vatican

Din aceeași categorie...

Back to top button