ȘtiriUtilitare ușoare

MAN TGE este disponibil cu tracțiune integrală până la 5.5 tone

Producătorul german de vehicule comerciale MAN a extins gama de modele MAN TGE cu tracțiune integrală, introducând versiunile de 5 tone, respectiv 5.5 tone.

Pentru conversia la tracțiune integrală, producătorul bavarez lucrează cu austriecii de la Oberaigner, toate vehiculele putănd fi comandate direct de la MAN Truck & Bus. Odată cu introducerea noilor versiuni în gamă, autoutilitara MAN TGE este disponibilă cu tracțiune integrală de la 3 tone la 5.5 tone.

MAN TGE este disponibil cu tracțiune integrală până la 5.5 tone

Noile versiuni MAN TGE au fost concepute pentru vehicule cu destinație specială, precum salvare, pompieri, protecție civilă, servicii municipale, dar și pentru vehicule recreaționale.

Versiunile MAN TGE de 5 tone și 5.5 tone au în comun sistemul de tracține integrală permanent cu diferențial Torsen. În cazul în care una dintre axe are mai puțină aderență, cuplul se transferă automat către cealaltă axă.

Baza pentru această conversie sunt modelele TGE cu tracțiune spate și ampatament de 3.640 sau 4.490 mm, echipate cu cel mai puternic motor diesel de 2.0 litri care dezvoltă 170 CP. Clienții pot alege între o transmisie manuală cu șase trepte sau una automată cu opt trepte.

VEZI ȘI: Philipp Reich testează în Finlanda conceptul EcoDuo de la Schmitz Cargobull

Garda la sol poate fi mărită cu până la 30 mm, dar conversia se poate face și fără această modificare, un avantaj dacă vehiculul este folosit ca ambulanță de exemplu.

MAN TGE este disponibil cu tracțiune integrală până la 5.5 tone
MAN TGE este disponibil cu tracțiune integrală până la 5.5 tone

Masa maximă de încărcare nu este foarte afectată, având în vedere că întreg sistemul de tracțiune integrală cântărește aproximativ 130 de kilograme. De exemplu, un model MAN TGE cu cabină simplă și ampatament scurt are o sarcină utilă impresionantă de 3.370 de kilograme.

Cu această gamă extinsă de modele 4×4, MAN Truck & Bus oferă clienților și mai multe opțiuni de personalizare a vehiculelor.

Astfel, noua gamă de vehicule poate fi utilizată în numeroase domenii, MAN Truck & Bus oferind soluții personalizate pentru fiecare client și asigurând asistența necesară pentru orice tip de conversie.

Din aceeași categorie...

Back to top button