Top NewsUtilitare ușoare

MAN TGE Individual Lion S, lansat la Solutrans

După ce seria specială MAN TGX Individual Lion S a fost anunțată în luna februarie, cu ocazia aniversării unui an de la lansarea noii generații de camioane, MAN își extinde oferta premium prin adaptarea acestei serii și la modelul său utilitar TGE.

Indiferent dacă este vorba de un cap tractor TGX sau un furgon TGE, seria specială MAN Individual Lion S atrage toate privirile.

MAN TGE Individual Lion S, lansat la Solutrans

TGE Individual Lion S are aceleași calități cu fratele său mai mare: un design elegant și unic, atât la exterior, cât și la interior, elemente care imită fibra de carbon, accente contrastante de culoare roșie și tapițeria scaunelor cu model hexagonal.

Designul elegant al lui TGE Individual Lion S setează noi standarde în ce privește estetica și face inimile fanilor vehiculelor de performanță să bată mai repede. TGE Individual Lion S devine astfel alegerea ideală pentru meșterii care caută un vehicul ce egalează calitatea muncii lor.

VEZI ȘI: Primul MAN TGX Individual Lion S livrat în România

Punctele forte ale designului exterior sunt elementul de inox lustruit de pe bara față, inserțiile care imită fibra de carbon de pe aceeași bară de protecție și de pe capacele oglinzilor cu leul MAN integrat, jantele de aluminiu vopsite în negru, etrierele roșii, pragurile laterale din aluminiu negru cu trepte din plastic și logo Individual S, bara spate cu inserție Individual S, spoilerul spate sau dungile roșii de pe grila radiatorului și lateralele vehiculului.

MAN TGE Individual Lion S, lansat la Solutrans

Interiorul lui MAN TGE Individual Lion S include scaune cu tapițerie de piele și cusături roșii cu model hexagonal, leul MAN brodat pe spătare, margini roșii pentru gurile de ventilare laterale, inserțiile argintii de pe uși, covorașele negre cu cusături roșii, iluminare LED la picioare și în buzunarele ușilor și fâșiile LED de pe panourile din spate ale ușilor șoferului și pasagerului.

MAN TGE Individual Lion S, lansat la Solutrans

Din aceeași categorie...

Back to top button