Știri

MAN TGE intră în flota Inspectoratul General pentru Transport Rutier din Polonia

Bavarezii de la MAN a predat primul lot de 32 de autoutilitare MAN TGE către Inspectoratul General pentru Transport Rutier din Polonia (GITD).

Inspectoratul General pentru Transport Rutier (GITD) din Polonia a comandat 64 de MAN TGE, primul lot de 32 de unități fiind livrat de MAN la sediul companiei AMZ Kutno, compania care a echipat autoutilitarele în conformitate cu nevoile GITD.

La ceremonie a participat și Secretarul de Stat din cadrul Ministerului Infrastructurii și Dezvoltării, Rafał Weber, directorul Inspectoratul General pentru Transport Rutier, Alvin Gajadhur, și Grzegorz Rogalewicz, director de vânzări al MAN Truck & Bus Polonia.

Contractul pentru livrarea celor 64 de vehicule MAN TGE 3.180, împreună cu lucrările de carosare și echipare efectuate de AMZ Kutno, a fost semnat în septembrie 2019. Autoutilitarele sunt echipate cu testere de diagnoză, aparate de măsură și cântărire a camioanelor, sonometre și aparate de măsurare a noxelor. În plus, MAN a oferit o garanție de 78 de luni, o ofertă unică în rândul producătorilor de van-uri.

“Suntem încântați că o instituție prestigioasă precum GITD, atât de implicată în siguranța traficului rutier, a decis să achiziționeze vehicule MAN. Este un semnal important pentru întreaga industrie și cred că echipările aduse de partenerii noștri le vor oferi celor de la GITD un instrument de lucru excelent și confortabil”, a spus Grzegorz Rogalewicz, director de vânzări MAN Truck & Bus Polonia.

MAN TGE intră în flota Inspectoratul General pentru Transport Rutier din Polonia

Noile vehicule vor fi exploatate de cele 16 unități regionale ale Inspectoratului General pentru Transport Rutier din Polonia. În total, fiecare unitatea regională va avea în portofoliu patru astfel de vehicule, care vor fi folosite în operațiunile cotidiene de control.

Primul lot de 32 de vehicule MAN TGE, utilate cu echipamente de ultimă oră, vor ieși pentru controale pe drumurile din Polonia în zilele următoare.

Din aceeași categorie...

Back to top button