FeaturesȘtiriUtilitare ușoare

MAN TGE este prima comercială ușoară a „Leului” bavarez

MAN a decis să-și extindă gama actuală de vehicule comerciale cu MAN TGE, un model în gama de 3.5 tone produs în cooperare cu divizia Volkswagen Vehicule Comerciale.

Modelul MAN TGE, care în prezent este în dezvoltare, va fi în mare parte identic cu noul model Volkswagen Crafter, acesta urmând să fie lansat pe piață începând cu 2017. Prin această mișcare, MAN Truck & Bus revine pe segmentul comercialelor ușoare, urmând să devină alături de Iveco, al doilea producător de pe această piață care oferă o gamă de vehicule comerciale cuprinsă între 3 și 44 de tone.

Design-ul modelul TGE va păstra identitatea mărcii MAN, acesta urmând să fie produs alături de Volkswagen Crafter în cea mai nouă facilitate de producție Volkswagen Vehicule Comerciale din Wrzesnia, Polonia. Această cooperare strategică se așteaptă sa aducă beneficii ambelor mărci, prin dobândirea de noi grupuri țintă de clienți. MAN TGE va fi prezentat oficial anul viitor, în cadrul IAA Hanovra 2016, urmând să fie lansat pe piață începând cu 2017.

MAN TGE este prima comercială ușoară a „Leului” bavarez

Conform oficialilor companiei bavareze, mulți clienți MAN au nevoie în activitatea lor curentă de transport și de vehicule comerciale ușoare.

[pullquote align=”full” cite=”Joachim Drees, CEO al MAN Truck & Bus” link=”” color=”#ed1c24″ class=”” size=”14″]Prin lansarea pe piață a modelului MAN TGE, poziționat sub camion din gama ușoară, MAN TGL, intrăm într-o nou segment de business. Mulți dintre clienții noștri cu vehicule comerciale grele în flotele lor, au creat o cerere pentru vehiculele utilitare ușoare, astfel că, MAN TGE va constiti un accesoriu inteligent la gama noastră de vehicule. Stim exact de ce au nevoie clienții noștri și în ce domenii operează, iar soluțiile de vehicule precum și numeroasele tipuri constructive disponibile pe care le oferim sunt potrivirea perfecta pentru nevoile și aplicațiile lor. Servicii profesionale precum și gama larga de soluții va stabili standarde în acest interval de greutate și sunt sigur că clienții noștri de vehicule utilitare ușoare vor fi foarte incantati de introducerea MAN TGE[/pullquote]

În viitorul apropiat, introducerea modelului TGE pe piața va permite clienților MAN să acceseze toate serviciile de vânzări, de întreținere și reparații de vehiculele utilitare ușoare până la camioane de mare tonaj, la o singură sursă.

Deoarece, pe lângă camioane clasice, MAN oferă și soluții speciale de carosare, ca de exemplu, pentru construcții sau vehiculelor municipale sau mașini de pompieri, compania va extinde în continuare relațiile sale de tradiție cu principalii constructorii de caroserii.

De reținut că, MAN nu este la prima colaborare cu Volkswagen pe segmentul ușor, în 1977, cele două companii au pus bazele unei cooperări pentru producția unui camion ușor cuprins între 6 și 10 tone, primul model fiind lansat pe piață în 1979.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

Credit foto: tutto Trasporti

Din aceeași categorie...

Back to top button