Camioane

MAN TGX Individual Lion S, câștigător într-un test comparativ pentru cabine

Modelul MAN TGX Individual Lion S a ocupat primul loc într-un test comparativ pentru cabine organizat de publicația germană FERNFAHRER.

Revista FERNFAHRER a testat patru modele pentru distanțe lungi din punct de vedere al cabinei și confortului pentru șofer. Ei au comparat cele mai mari cabine de la MAN, DAF, Mercedes și Scania, în echipare de top.

MAN TGX Individual Lion S, câștigător într-un test comparativ pentru cabine

MAN a trimis la test vârful de gamă MAN TGX 18.640 Individual Lion S, care a ocupat primul loc, cu un total de 460,5 puncte dintr-un maxim de 500 posibile.

Editorii au evaluat numeroase criterii, precum spațiul de stocare, scaunele, volanul, siguranța și confortul. În verdictul lor, editorii subliniază punctele forte ale câștigătorului din Munchen, precum spațiul din centrul cabinei sau unitatea de control multifuncțională de pe peretele din spate. Ei spun despre cabina MAN că este ”un amestec inteligent de tradiție și modernitate” și are ”un șarm foarte special”.

”Suntem încântați de primul loc ocupat de MAN TGX Individual Lion S în comparativul pentru cabine organizat de FERNFAHRER. Ne concentrăm consistent pentru a ne asigura că șoferul se simte confortabil în timpul activității. De aceea am consultat șoferii și am încorporat masiv expertiza lor practică atunci când am dezvoltat noua noastră generație de camioane”, spune Friedrich Baumann, membru în Consiliul Executiv al MAN Truck & Bus SE responsabil pentru Vânzări și Soluții pentru Clienți.Record de comenzi de camioane pentru Grupul TRATON în primul trimestru

VEZI ȘI: Prim contact cu MAN TGX OptiView: Cu ochii în patru

”Adevărata dimensiune a cabinei este dată nu doar de volumul interior. Calitatea și coerența designului interior, confortul șoferului și operarea numărului mare de sisteme de siguranță și asistență, toate asigură un mediu de lucru și de trăit în care totul ar trebui să funcționeze cât mai bine posibil”, au scris redactorii în verdictul lor.

Aici a fost cel mai convingător MAN TGX Individual Lion S cu cabina sa lată și înaltă GX. Juriul a lăudat noua generație de camioane MAN, iar echipamentul de top a fost deosebit de atrăgător: ”Un festin pentru ochi la interior și exterior”.

Printre altele, accesul ușor și interiorul cu numeroase spații de stocare au fost evidențiate. Modulul de pe peretele din spate a impresionat cu capacitatea sa de aproximativ 470 de litri și cuptorul cu microunde și cafetiera instalate permanent. Editorii au apreciat și cele două prize de 230 V disponibile.MAN TGX Individual Lion S, câștigător într-un test comparativ pentru cabine

În evaluarea lor, ei au mai subliniat modulul de control din zona de dormit, care, pe lângă funcțiile uzuale de confort, permite și accesul la funcțiile computerului de bord. Cele patru butoane suplimentare din partea de jos a ușii șoferului și volanul care poate fi ridicat complet orizontal când camionul este parcat au atras de asemenea comentarii pozitive. Operarea intuitivă a funcțiilor digitale și analogice a fost și ea lăudată.

Din aceeași categorie...

Back to top button