Știri

MAN TGX vizitează leagănele de copii și târgurile de Crăciun din Bavaria

Camionul de Crăciun MAN călătorește prin Bavaria până în seara de Ajun și face vizite la numeroase grădinițe, spitale de copii, leagăne de copii și târguri de Crăciun. Surpriza pentru cei mici o reprezintă faptul că, modelul de top din gama de camioane a producătorului bavarez, decorat tematic, transportă în semiremorcă turtă dulce și leuți MAN din pluș.

Datorită semnifcației sărbătorii Crăciunului – bucuria de a dărui, dar și faptul că vorbim de copii, onoarea de a conduce camionul MAN de Crăciun este râvnită de mulți voluntari. Unul din cei aleși să dea o mână de ajutor lui Moș Crăciun este Georg Haslberger, inginer de dezvoltare în cadrul MAN. Acesta va conduce camionul MAN TGX în prima cursă către Reichertsheim în apropiere de Mühldorf am Inn. Ștafeta va fi preluată apoi de colegele și colegii săi, care vor trece prin mai multe localități din Bavaria.

MAN TGX vizitează leagănele de copii și târgurile de Crăciun din Bavaria

„Spiridușii” de la MAN Truck & Bus din München au instalat în ultimele trei săptămâni sistemul de iluminare în lungime de peste 200 metri de tub luminos ce împodobesc semiremorca. Grila radiatorului și logo-ul MAN de pe aceasta sunt luminate de peste 250 diode.

Capul tractor folosit la această „operațiune specială” este un MAN TGX de 480 CP, vopsit tematic pentru Crăciun. Pentru ca „valoroasa marfă” să ajungă fără întârziere și în siguranță la destinație, chiar și în condiții meteorologice de iarnă, camionul a fost echipat special cu sistem de transmisie cuplabil al axei față MAN HydroDrive. Astfel, prin simpla acționare a unui buton de pe consolă, camionul devine un vehicul cu transmisie integrală, ceea ce este de mare ajutor în timpul manevrelor prin zăpadă.

Din aceeași categorie...

Back to top button