ȘtiriUtilitare ușoare

MAN Truck & Bus a început vânzarea modelului MAN TGE în Europa

La 6 luni de la lansarea oficială în cadrul IAA 2016, MAN Truck & Bus a înceaput oficial vânzarea modelului MAN TGE, pentru care comenzile au depășit așteptările.

Astfel, începând cu luna martie 2017, clienții din Europa pot comanda duba germanilor într-o varietate mare de versiuni. MAN TGE se adresează clienților care au nevoie în activitatea zilnică de o comercială ușoară cu greutate totală admisă cuprinsă între 3 și 5.5 tone.

MAN Truck & Bus a început vânzarea modelului MAN TGE în Europa

Lansarea lui MAN TGE face din producătorul german un furnizor cu o gamă completă de soluții, de la distribuție urbană ușoară până la transportul pe distanțe lungi și special. În afară de versiunea clasică de dubă închisă sau furgon pentru transport persoane, MAN TGE vine într-o gamă variată de carosări, inclusiv șasiu cu cabină pentru echipaj.

În viitor, clienții vor putea alege între două ampatamente, trei înălțimi și trei lungimi. Ca atare, capacitatea de încărcare poate ajunge până la 18.4 metri cubi în funcție de configurație. În standard, spațiul de marfă în cazul dubelor închise este iluminat cu LED-uri.

În funcție de greutatea totală permisă, există posibilitatea de a alege între tracțiune față, spate sau intergrală, ce pot fi combinate cu o transmisie automată cu opt trepte sau manuală cu șase trepte. În ceea ce privește propulsia, MAN TGE este echipat cu un motor diesel Euro 6 de 1.968 cmc disponibil în patru versiuni de putere: 75 kW/102 CP, 90 kW/122 CP, 103 kW/140 CP și 130 kW/177 CP.

VEZI ȘI: Truck Data Center și Mercedes-Benz Uptime disponibile pe toate camioanele Mercedes-Benz

Grație unui număr mare de sisteme de siguranță și asistență a șoferului, protecția și confortul la bordul noului MAN TGE este una ridicată. Printre altele acestea includ, EBA (Emergency Brake Assist), ca dotare standard, iar opțional Adaptive Cruise Control.

Având un coeficient aerodinamic de 0.33, MAN TGE are un consum redus de combustibil. Datorită costurilor de reparație și de întreținere scăzute, noul MAN TGE are un cost total de proprietate mic.

În ceea ce privește vânzarea în România, MAN TGE va putea fi cumpărat de la MHS Truck & Bus, importatorul oficial al mărcii germane, abia în 2018.

Urmărește #infotrucker pe FacebookInstagramTwitterYouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button