MAN Trucker’s World a împlinit 10 ani de activitate

MAN Trucker’s World a împlinit 10 ani de activitate

Respect și recunoștere. Acestea sunt cele două lucruri esențiale care fac orice șofer profesionist să se simtă apreciat în meseria sa. Iar când îi facilitezi și intrarea în cadrul unui grup select al celor care practică această meserie, cu atât mai mult l-ai câștigat.

Asta s-a întâmplat în 2005, atunci când producătorul de camioane MAN a înființat MAN Trucker’s World, comunitatea șoferilor MAN. Trebuie să vă spunem încă de la început, asta pentru a înțelege mai bine fenomenul, că, în prezent, clubul select al șoferilor MAN numără aproximativ 20.000 de membri din 11 țări din Europa.

Cu zece ani în urmă, la 15 decembrie 2005, MAN înființat clubul șoferilor săi, MAN Trucker’s World, cu scopul de a stabili o comunitate pentru și cu șoferi ce conduc camioanele bavareze, plasându-i pe aceștia în centrul atenției. Șoferii de camioane au un nivel ridicat de responsabilitate, cu stres și presiunea termenelor limită, ca parte a activitățăți lor zilnice. Având în vedere aceste aspecte importante, care de cele mai multe ori se întind pe durata mai multor zile, este ușor de înțeles că viața privată a acestora are de suferit.

MAN Trucker’s World a împlinit 10 ani de activitate

Încă de la început, MAN Trucker’s World a făcut o prioritate în a se asigura că șoferii se simt apreciați pentru munca grea pe care o depun zilnic, și astfel, s-a dezvoltat o comunitate importantă a șoferii de camion, atât din Germania cât și din alte țări. De la data lansării și până în prezent, clubul exclusivit al șoferilor MAN a atras în jurul a 20.000 de membri din 11 țări europene, oferind o gamă largă de beneficii. Printre acestea se numără furnizarea de bilete gratuite la evenimente, conferințe și Lounge Club dedicat cursei de Truck Racing de pe Nurburgring.

De asemenea, clubul are o contribuție deosebită în domeniul pregătirii profesionale, MAN Trucker’s World furnizând până în prezent, în jurul a 1.000 de sesiuni de formare profesională gratuite pentru membrii săi. De precizat că, membrii clubului primesc o reducere de 25% pentru întreg programul de pregătire profesională MAN ProfiDrive®.

VEZI ȘI: Din 2016, MAN TGX D38 poate fi comandat cu noul EfficientCruise

Fond de ajutor de urgență pentru membrii care au nevoie
Clubul își exprimă solidaritatea cu și, mai presus de toate, printre șoferi prin intermediul unui fond propriu de ajutor, al organizației non-profit Trucker’s World – Fahrer helfen Fahrern e.V. (Șofer ajută șoferi). Prin intermediul acestui fond de ajutor, înființat în anul 2007, clubul și membrii săi sunt solidari cu șoferi profesioniști care au nevoie, într-adevăr sau rudele acestora care au fost direct afectate. Alături de organizații din industrie, care susțin acest proiect caritabil prin campanii de strângere de fonduri, și membrii clubului MAN Trucker’s World ajută colegii aflați la nevoie, prin intermediul taxei de membru anuală. Drept urmare, fondul de ajutor a strâns de la înființare un total de peste 280.000 euro.

Mai multe informații despre MAN Trucker’s World puteți găsi pe www.man-truckers-world.com și www.fahrerhelfenfahrern.de.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

Follow #infotrucker