MAN va expune o gamă largă de autobuze și autocare la Busworld 2019

MAN expune o gamă largă de autobuze și autocare la Busworld 2019
MAN Truck & Bus va expune la Busworld 2019 o gamă largă de autobuze urbane și interurbane, autocare și minibusuri sub brandurile MAN si NEOPLAN.

Printre premierele Busworld 2019, organizat în premieră la Bruxelles între 18 și 23 octombrie, se numără modelul Lion’s City 19, Lion’s Intercity echipate cu noul motor D15, respectiv minibus-urile eTGE Combi și TGE City. În plus, aici poate fi testat și modelul complet electric MAN Lion’s City E.

MAN va expune o gamă largă de autobuze și autocare la Busworld 2019

Stilul de viață al oamenilor se schimbă radical, iar mobilitatea este un punct extrem de important.

Vehiculele de azi trebuie să respecte cerințele de mâine în ceea ce privește mobilitatea urbană și inrerurbană, iar MAN Truck & Bus oferă soluții variate cu cele două branduri MAN și NEOPLAN prezentate la Busworld 2019 din Bruxelles.

Cu noua generație de autobuze de oraș Lion’s City, MAN are în gamă soluții eficiente și prietenoase cu mediul pentru transportul urban. MAN va prezenta la Bruxelles si modelul complet electric Lion’s City E, cu o lungime de 12 metri și 35 de locuri.

Modelele din această serie sunt disponibile și cu motorizări diesel, gaz și hibrid.  Modelul complet electric are o autonomie între 200 și 270 km, în funcție de capacitatea bateriei.

MAN va expune o gamă largă de autobuze și autocare la Busworld 2019

În premieră, MAN va expune și versiunea Lion’s City 19 EfficientHybrid care are o lungime de 18,75 metri și este echiipat cu un motor diesel foarte eficient (D1556 LOH) care dezvoltă 360 CP. Acest model setează și noi standarde în ceea ce privește siguranța.

MAN va expune o gamă largă de autobuze și autocare la Busworld 2019

Cu gama Lion’s Intercity, MAN prezintă soluțiile ideale pentru transportul interurban și autobuze școlare, acesta fiind echipat în premieră cu noul motor diesel D1556 LOH, disponibil cu 280, 330 și 360 CP. Acesta este disponibil și cu noua cutie de viteze automată cu 12 trepte, MAN TipMatic Coach.

VEZI ȘI: Portul Rotterdam se pregătește pentru un Brexit fără acord

MAN va expune la salon și gama de autocare Lion’s Coach, o soluție populară de transport pentru echipe de fotbal precum FC Bayern Munchen, Paris Saint-Germain sau naționala Germaniei. Din gama NEOPLAN va fi prezentată gama Tourliner L, dar și NEOPLAN Skyliner.

MAN Truck & Bus va prezenta în premieră și gama de minibusuri cu modelele MAN eTGE Combi și MAN TGE City. eTGE Combi este primul minibus complet electric din gama MAN și are o capacitate de până la 8 persoane. Acest model este perfect pentru transportul în oraș având emisii zero și o autonomie de până la 173 km.

MAN va expune o gamă largă de autobuze și autocare la Busworld 2019

În afara gamei de vehicule, MAN își prezintă și gama de servicii precum service, soluții de gestiionare a flotelor și serviciile financiare, logistice și digitale.

MAN va avea o zonă speciială dedicată celor interesați să treacă pe o mobilitate complet electrică, unde specialiștii din departamentul MAN Transport Solutions vor simula rute și studii de caz pentru toate situațiile posibile. Obiectivul este de a prezenta clienților cele mai bune soluții pentru nevoile specifice pe care le au.

MAN va expune o gamă largă de autobuze și autocare la Busworld 2019

În plus, clienții MAN și NEOPLAN vor beneficia și de toate soluțiile digitale RIO care vor fi implementate încă din această toamnă.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.