Eveniment

MAN va prezenta online un nou produs, bazat pe noul MAN TGX

MAN marchează debutul magazinului online “MAN QuickStop” cu o prezentare în exclusivitate a unui nou produs, bazat pe noul MAN TGX.

MAN va prezenta online un nou produs, bazat pe noul MAN TGX

Primul episod al magazinului “MAN QuickStop” va fi difuzat pe 11 februarie, la exact un an de la prezentarea noii generațiii de camioane MAN.

Pentru MAN acest lucru reprezintă o dublă premieră: este pentru prima oară când un nou produs este prezentat exclusiv online în chiar primul episod al seriei “QuickStop” pe YouTube, punând astfel un accent și mai mare pe strategia de comunicare în digital a mărcii.

Noile produse și inovațiile lansate de MAN Truck & Bus vor fi prezentate și analizate în acest nou format de magazin care se va difuza lunar pe canalul oficial MAN de YouTube.

Actorul John Friedman, cunoscut pentru rolul lui “Erkan” în comedia „Erkan and Stefan”, va fi gazda acestui serial, iar alături de el vor fi o serie de invitați speciali, fie specialiști care lucrează în cadrul MAN, fie reprezentanți ai companiilor partenere care au contribuit la dezvoltarea noilor produse pentru a le prezenta înainte de lansare.

VEZI ȘI: Șoferii de camion pot intra și ieși din Belgia fără declarație de călătorie

Aceștia vor furniza o serie de informații exclusive, se vor prezenta momente din culise și vor răspunde întrebărilor puse de comunitate în online.

În plus, un rol foarte important în această producție vor avea și clienții care au achiziționat vehicule MAN și, desigur, șoferii care le conduc.

Cu o audiență globală, în special în rândul fanilor de vehicule comerciale, YouTube a devenit platforma ideală pentru MAN de a-și prezenta produsele atât într-un mod informativ cât și distractiv.

Tocmai de aceea în acest format va fi prezentat în premieră mondială un produs nou la exact un an de la prezentarea noii generații de camioane MAN.

Așadar, vom vedea o ediție specială a noului MAN TGX sau versiunea electrică a acestuia?

Poți urmări evenimentul pe canalul MAN de YouTube – https://www.youtube.com/user/mantrucksandbuses

Din aceeași categorie...

Back to top button