MagazinȘtiri

MANN-FILTER remodelează un vehicul utilitar cu ajutorul publicului

Un tractor, un autobuz, un încărcător frontal şi un camion. În cadrul campaniei „Pentru cei care iubesc maşinile“, desfăşurată de marca MANN-FILTER, participanţii pot să decidă, începând din ianuarie 2016, care dintre aceste vehicule utilitare să fie modificat.

Lina van de Mars, prezentatoare TV şi mecanic auto, şi profesionistul auto Jo Scholz urmează să remodeleze vehiculul ales, la sfârşitul campaniei desfăşurate în întreaga Europă. În cele din urmă, maşina va fi vândută la licitaţie, pentru un scop caritabil.

Începând cu 11 ianuarie 2016, pe pagina de Internet www.we-love-machines.com, participanţii la campanie pot să voteze tipul favorit dintre cele patru vehicule disponibile. La sfârşitul concursului, vehiculul cel mai popular va ajunge pe mâinile experţilor. Începând din acel moment, prezentatoarea TV van de Mars şi partenerul său, Scholz, se vor pune pe treabă, lucrând în atelierul lui Jo din Berlin.

MANN-FILTER remodelează un vehicul utilitar cu ajutorul publicului

Remodelarea vehiculului şi evoluţia campaniei pot fi urmărite şi comentate de participanţi şi de alte persoane interesante pe canalele MANN-FILTER de pe reţele sociale precum Facebook (www.facebook.com/mannfilter) sau YouTube (www.youtube.com/user/MANNFILTERde).

[pullquote align=”full” cite=”Jörg Engels, Director Brand Management pentru piaţa pieselor de schimb auto la MANN+HUMMEL” link=”” color=”#ff0000″ class=”” size=”14″]Lina van de Mars şi Jo Scholz sunt pasionaţi de tot ce circulă pe roţi, fapt pentru care se potrivesc la perfecţie cu noua noastră campanie , dedicată tuturor iubitorilor de maşini.[/pullquote]

VEZI ȘI: Seminar MOTORcheckUP în parteneriat cu infoTrucker

În plus, campania amplă multimedia include şi anunţuri imprimate, buletine informative, postere şi prezenţe la târguri expoziţionale.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button