ȘtiriTehnologie

Mapping Control a lansat noi servicii pentru urmărirea containerelor

Mapping Control, specialistul francez în geolocalizarea vehiculelor, a anunțat că a dezvoltat o serie de noi servicii pentru urmărirea containerelor.

Mapping Control (marca Optimum Automotive) a anunțat că a dezvoltat o gamă nouă de servicii dedicate urmăririi containerelor, dar și a altor obiectelor diverse care nu au o sursă de energie.

Mapping Control a lansat noi servicii pentru urmărirea containerelor

Pentru urmărirea containerelor, Mapping Control oferă un dispozitiv autonom cu caracteristici avansate, cum ar fi geolocalizare dublă (GPS-GSM), alertă de mișcare, urmărire de mișcare configurabilă sau alertă de trecere a frontierei.

VEZI ȘI: ETF vrea să afle cât de obosiți sunt șoferii profesioniști din Europa

De asemenea, au fost integrate și alte servicii, precum monitorizarea temperaturii, blocare prin radio frecvență integrată pentru localizare la câțiva metri, și baterie integrată capabilă să reziste până la 9 ani.

Oferta este completată cu alte servicii: monitorizare a temperaturii, baliză cu radio frecvență integrată pentru localizare la câțiva metri, etanșeitate IP66 (condiții meteorologice extreme) și baterie integrată cu o durată de viață de până la 9 ani.

Pentru echipamente precum paleți, tamburi și alte pachete, Mapping Control oferă două versiuni de sisteme pentru verificarea locației. Mapping Control spune că toate noile produse și servicii sunt deja disponibile și pot fi comandate consultând cataloagele online.

Din aceeași categorie...

Back to top button