LubrifiantiȘtiri

Marca de lubrifianți Texaco Delo a fost lansată în România

Texaco Delo, marca industrială și comercială de lubrifianți a companiei Chevron pentru toate piețele europene a fost lansată și în România.

Chevron, care funcționează sub marca master Texaco în Europa, a făcut modificări pentru a alinia divizia europeană de lubrifianți heavy-duty cu marca Delo, utilizată în prezent în America de Nord și Centrală, Asia Pacific, Orientul Mijlociu și Africa.

Marca de lubrifianți Texaco Delo a fost lansată în România

Marca Texaco Delo nu se aplică doar uleiurilor de motor heavy-duty, de pe piețele on și off-highway, ci și altor linii de produse, aducând uleiurile de motor, lichidele pentru grupuri motopropulsoare, lichidele pentru transmisii finale, unsorile și lichidele de răcire cu durată de viață prelungită sub o singură marcă, pentru prima dată.

Cu alte cuvinte, gama Texaco Delo protejează vehiculele comerciale din “bară în bară”.

“Oferta Texaco Delo înseamnă că și clienții europeni beneficiază de puterea și fiabilitatea mărcii Texaco, precum și de integritatea și dovezile de performanță ale familiei de produse Delo”, spune James Welchman, manager de marketing EMEA.

Lansarea mărcii Texaco Delo pe piața europeană, inclusiv România, va permite companiei să valorifice expertiza globală din activitatea permanentă cu producătorii originali de echipamente (OEM) de la nivel internațional, parteneri din cadrul rețelei de distribuție și consumatori finali pentru dezvoltarea produselor și serviciilor noi și existente.

VEZI ȘI: Viteza neadecvată este responsabilă pentru aproape 30% din accidentele rutiere fatale

Obiectivul Chevron este să optimizeze performanța vehiculelor clienților săi pentru a-i ajuta la minimizarea costurilor de operare, îmbunătățirea durabilității componentelor și maximizarea fiabilității vehiculului.

Delo a fost primul ulei de motor multigrad de succes dezvoltat în lume, lansat în 1953.

De asemenea, Delo a devenind primul ulei de motor heavy-duty, care respectă specificațiile intervalului prelungit de drenaj API CH-4, Cummins CES 20076 și Mack EO-M Plus, din 1998 și mai recent, prima marcă care lansează uleiul cu emisii reduse (API CJ-4) formulat pentru a proteja motoarele diesel care utilizează niveluri de sulf până la 5.000 ppm în combustibilul diesel.

Produsele Texaco Delo sunt proiectate pentru vehicule cu sarcină mare, care funcționează în toate industriile majore, inclusiv transport comercial, logistică, construcții, minerit, agricultură și producția de energie.

Acestea sunt formulate special și testate riguros pentru a îndeplini solicitările intense în funcționare pentru cea mai bună fiabilitate și durabilitate posibilă.

Din aceeași categorie...

Back to top button