Economic

Ford Trucks este prezent direct și în Belgia

După Portugalia, Spania și Italia, Ford Trucks este prezent din această săptămână și în a patra țară din vestul Europei, Belgia.

Ford Trucks intră pe piața din Belgia datorită unui parteneriat cu Herman Noyens Trucks NV. Până la finalul anului, Ford dorește să găsească și alți parteneri și să deschidă 5 centre în toată țara.

Ford Trucks este prezent direct și în Belgia

”Am finalizat extinderea naostră în Europa Centrală în 2018, iar în 2019 am început să dezvoltăm structura din Europa de Vest, cu desemnarea distribuitorulor din Portugalia, Spania și Italia. În ciuda pandemiei, ne menținem planurile de dezvoltare strategică în Europa de Vest.

În acest context, piața din Belgia este una foarte importantă. Suntem încântați să cooperăm cu Herman Noye, o companie respectată în Belgia și un partener de tradiție al Ford”, a declarat Serhan Turfan, director general adjunct al Ford Trucks.

Primul model Ford Trucks lansat în noua piață este F-Max, autotractorul pentru transport internațional ales Camionul Anului 2019. F-Max are o cabină generoasă și un motor de 500 CP și 2.500 Nm. Din acest an, modelul vârf de gamă dispune și de noi funcții pentru creșterea eficienței, precum și de o ediție specială cu design sportiv și echipamente de top.

VEZI ȘI: Ford Otosan și AVL lucrează la dezvoltarea unui F-Max autonom

Curând, și celelalte modele Ford Trucks vor fi disponibile la vânzare. Obiectivul Ford Trucks pentru piața belgiană este atingerea în scurt timp a unei cote de piață de 5%. Următoarele piețe vestice în care se va extinde Ford Trucks sunt Germania, Franța, Olanda și Luxemburg.

Din aceeași categorie...

Back to top button