ȘtiriTop News

Marea Britanie: Prins drogat cu cocaină la volan de două ori într-o săptămână

Un șofer de dubă a fost prins drogat cu cocaină la volan de două ori într-o săptămână. Momentul a fost surprins de echipele de filmare ale emisiunii Traffic Cops de la Channel 5.

Pe 6 februarie, seria documentar Traffic Cops a prezentat momentele în care un șofer de dubă a fost arestat pentru consum de cocaină la volan, în două ocazii diferite, prima dată după ce a condus peste 1.000 de mile.

Marea Britanie: Prins drogat cu cocaină la volan de două ori într-o săptămână

York Force Control a primit informațiile cum că un șofer a prizat cocaină, apoi s-a urcat în dubă și a plecat. Polițiștii rutieri au pornit în urmărirea vehiculului.

„Răspundem în mod regulat la sesizări, deoarece oamenii detestă șoferii care conduc în stare de ebrietate sau sub influența drogurilor. Sunt o amenințare pentru societate și un pericol pentru participanții la trafic și pentru ei înșiși”, au declarat aceștia.

Șoferul se afla la volanul unei dube de trei tone, iar poliția a declarat că acesta „conducea peste tot pe șosea” și avea viteză excesivă. Când i-au făcut semn să tragă pe dreapta, acesta nu a oprit inițial, iar polițiștii au fost nevoiți să îl urmărească.

VEZI ȘI: Șofer de camion arestat în Marea Britanie pentru transportul de imigranți ilegali

Când au reușit să îl facă să tragă pe dreapta, ofițerii au aflat că acesta condusese peste 1.000 de mile în acea zi. A fost testat pozitiv la cocaină.

„Renunță! Ai luat-o razna?”, a spus șoferul după ce a ieșit pozitiv. Acesta a negat că a consumat cocaină în acea zi și apoi a spus că a luat-o în ultimele 20 de zile.

Prins a doua oară drogat la volan

Câteva zile mai târziu, acesta a fost văzut conducând în apropiere de Leeds și au existat informații cum că acesta prizase cocaină cu o bancnotă de 5 lire sterline și s-ar fi urcat la volan.

„Când aud sesizări despre cineva care a prizat cocaină și a condus o dubă, primele mele gânduri sunt de panică și groază. Este destul de rău să tragi pe nas cocaină la volanul oricărui vehicul, dar în special al unei dube sau al unui camion de mari dimensiuni va avea implicații masive dacă acel vehicul este implicat într-un accident din cauza dimensiunilor sale.”, a declarat unul dintre polițiștii care l-au arestat pe șofer.

Agenții de poliție l-au urmărit pe acesta și l-au văzut depășind liniile albe ale drumului.

„Este ridicol”, a spus șoferul, atunci când polițiștii l-au tras pe dreapta a doua oară și a fost din nou testat pozitiv pentru cocaină.

Testat pozitiv de două ori la cocaină în timp ce conducea în decurs de o săptămână, acestuia i s-a deschis dosar penal pentru conducere sub influența drogurilor și i s-a retras permisul de conducere pentru un an. De asemenea, a fost obligat să plătească amenzi de peste 200 de lire sterline.

Din aceeași categorie...

Back to top button