BusinessTrailer

Mark Engelen este noul director pentru clienții mari al Kögel Benelux BV

Începând din februarie 2019, Mark Engelen a preluat funcția de director pentru Europa de Nord-Vest în cadrul Kögel Benelux BV cu sediul în Zwolle.

Pe noua creata funcție, Mark Engelen este responsabil în special cu clienții mari din zona Europei de Nord-Vest, acesta raportând direct directorului general al firmei Kögel, Josef Warmeling.

Mark Engelen este noul director pentru clienții mari al Kögel Benelux BV

În vârstă de 55 de ani, olandezul Mark Engelen are o experiență substanțială în logistică și vânzări. Engelen consideră că atuurile producătorul de remorci din Burtenbach sunt gama largă de produse și „angajamentul fantastic“ al angajaților companiei. Kögel a înființat filiala Kögel Benelux BV din Zwolle în 2017.

VEZI ȘI: Sigr Bizjak operează primele camioane Volvo FH 460 4×2 LNG livrate în Slovenia

De atunci, clienții au la dispoziție vehicule noi și rulate, precum și servicii cum ar fi finanțarea, leasing și telematica, la fața locului.

Acesta este domeniul de acțiune al lui Mark Engelen, în calitate de director pentru Europa de Nord-Vest pentru managementul clienților mari.

Acesta vine de la o firmă mare de transport și logidstică olandeză, cu activitate internațională, pentru care a lucrat mai bine de 18 ani, dintre care în primii zece în managementul operativ, iar apoi în managementul clienților mari.

Înainte de aceasta, a fost timp de opt ani director general la o firmă producătoare de axe de remorci.

Engelen și-a început cariera în cadrul unui producător cunoscut, mai mic, de remorci.

 

Din aceeași categorie...

Back to top button