Logistica

GEFCO va livra mașinile electrice Polestar la domiciliu clienților din China

Moveecar, o marcă GEFCO axată pe managementul vehiculelor, va livra mașinile electrice Polestar la domiciliu clienților din China.

GEFCO a anunțat că a încheiat un parteneriat cu Polestar, pentru a livra la domiciliu clienților din China mașinile electrice produse de compania fondată în 2017 de Volvo Cars și Geely Holding.

GEFCO va livra mașinile electrice Polestar la domiciliu clienților din China

Pentru asta, GEFCO a mobilizat special o flotă de camioane care va livra la domiciliu mașinile electrice Polestar în orașele Shanghai și Beijing. Beneficiind de servicii complete de urmărire a livrării, clienții sunt anunțați în timp real care este momentul în care ar putea primi livrarea.

VEZI ȘI: Gebrüder Weiss, creștere de 123% a numărului de livrări la domiciliu în România

”GEFCO a fost un partener logistic de lungă durată în serviciile de logistică a vehiculelor finite pentru companiile Grupului din Europa și China. Livrarea mașinilor Polestar la casele clienților va contribui la experiența fără complicații, pe care o oferim, iar pentru acest obiectiv avem nevoie de parteneri logistici capabili, care au competența și echipamentele necesare”, a declarat David Pansinger, directorul general SCM la Polestar.

GEFCO lucrează, de asemenea, cu Polestar pentru a gestiona servicii de compound management, pe termen scurt, pentru vehicululele finite. Acest nou contract se bazează pe relația pe care GEFCO a dezvoltat-o cu Volvo, din 2016, pentru transportul vehiculelor finite din Europa către China.

Din aceeași categorie...

Back to top button