LubrifiantiȘtiri

Mec-Diesel SEE a devenit distribuitor oficial Opet Lubricants pe piața din România

Mec-Diesel SEE, unul dintre cei mai importanți furnizori europeni de piese de schimb pentru motoare, a devenit importator și distribuitor oficial al Opet Lubricants în România.

Opet Lubricants, lider în industria lubrifianților din Turcia, a început colaborarea cu Mec-Diesel SEE, unul dintre cei mai importanți furnizori de piese de schimb din segmentul post-vânzare din Europa, dar și din România, pentru activități comerciale și de distribuție pe teritoriul României, conform strategiei de extindere a operațiunilor la nivel internațional, adoptată de către companie.

Mec-Diesel SEE a devenit distribuitor oficial Opet Lubricants pe piața din România

Colaborarea își propune să familiarizeze publicului larg de pe piața din România,  cu atributele Opet Lubricants: rigurozitatea și calitatea superioară a produselor, în conformitate cu standardele europene.

„Considerăm că Mec Diesel SEE, ce deține o experiență îndelungată și o poziție puternică pe piața din România, ne va susține marca, oferindu-le clienților noștri cel mai înalt nivel de satisfacție,” a declarat Murat Seyham, General Manager Opet Lubricats.

Obiectivul Opet Lubricants este de a deveni unul dintre brand-urile preferate pe piața europeană, datorită experienței îndelungate în sectorul retail și statutului de lider al pieței de lubrifianți agricoli, dar și prin cooperarea puternică cu producătorii de echipamente originale (OEM), rețeaua puternică de distribuție, serviciu tehnic, expert personal și gama largă de produse pe care compania le oferă.

Cooperarea cu Mec Diesel SEE sporește ambițiile Opet Lubricants pe piața europeană.

“Progresul companiei noastre se bazează pe principiului dezvoltării și inovării continue, îndeplinind așteptările pieței europene cu o gamă largă de produse de înaltă performanță. Pe piața europeană, operăm cu mare încredere, și investim în conformitate cu strategia noastră de creștere, pe care o aplicăm la nivel internațional. Ne bucurăm să împărtășim experiențele pe care le-am dobândit datorită cooperării cu giganții din domeniu. Așadar, am ales Mec-Diesel SEE ca unic importator și distribuitor pentru România. Credem că Mec-Diesel SEE, cu experiența sa îndelungată și poziția puternică pe piața românească, ne va susține marca, oferindu-le clienților cel mai înalt grad de satisfacție”, a declarat Murat Seyhan, General Manager la Opet Lubricants.

VEZI ȘI: Volvo Trucks testează camioane 100% electrice în condiții reale de șantier

Rețeaua de distribuție Mec-Diesel are 13 birouri de vânzare și depozite la nivel național, iar echipa de vânzări are peste 50 de specialiști în piese de schimb, motoare și lubrifianți.

„Suntem foarte încântați de noul nostru parteneriat cu Opet Lubricants. Deși a trecut mai puțin de un an de la începerea distribuirii acestor produse, avem deja un feedback pozitiv din partea pieței. Noi, la Mec-Diesel SEE, oferim clienților o alternativă excelentă ca preț, pentru afacerile lor. Suntem o companie care construiește parteneriate pe termen lung, atât cu clienții, cât și cu furnizorii săi, de aceea suntem selectivi cu produsele și mărcile care se alătură portofoliului nostru. Alături de Opet, avem privilegiul de a lucra cu o echipă de oameni tineri și ambițioși, ce au o viziune internațională și cu tehnicieni de elită, care dețin cele mai noi capacități tehnologice. Suntem mândri să fim singurul importator și distribuitor pentru România al unuia dintre liderii mondiali în gama de lubrifianți”, a declarat Monica Dan, General Manager la Mec-Diesel SEE.

Opet Lubricants deservește clienți privați și corporativi din toate domeniile industriei auto, având o gama largă de produse, care include de uleiuri de motor și transmisie, antigel, grăsimi și lichide de frână pentru a furniza servicii de întreținere ale autoturismelor, vehicule comerciale ușoare și grele, utilaje agricole, motociclete și transport pe apă.

Din aceeași categorie...

Back to top button