Meiller a îmbunătățit rezistența la uzură a podelei modelului 44 Type MHPS

Meiller a îmbunătățit rezistența la uzură a podelei modelului 44 Type MHPS

Producătorul Meiller s-au concentrat în a crește rezistența la uzură a podelei semiremorcilor sale basculante, prin intermediul unor plăci din oțel personalizate.

Varietatea aplicațiilor în care este utilizată o semiremorcă basculantă este asociată cu unicitatea cerințelor individuale ale acestora.

Corpul unei basculante este, în esență, proiectat pentru a satisface cele mai severe cerințe, uzura fiind mai agresivă în partea din spate a benei. Cei de la Meiller s-a concentrat în a reduce această uzură, prin intermediul unor plăci adaptate.

Aceste plăci sunt produse din oțel rezistent la uzură VS 120 (450 HBW) și integrate în treimea din spate a benei pentru a contracara uzura agresivă, creând astfel o podea ranforsată cu o grosime suplimentară de 1 mm (pentru un total de 5 până la 6 mm, în funcție de variantă).

Astfel, rezistența la uzură a podelei crește, ceea ce se traduce prin costuri mai mici de întreținere și prin eliminarea unor costuri de reparații. În același timp, pe lângă îmbunătățirea rezistenței la uzură a podelei, utilizarea diferitelor grosimi de podea reduce greutatea netă și crește sarcina utilă.

VEZI ȘI: X-incity Energy Z, noua anvelopă Michelin pentru autobuze electrice

Aceste plăci adaptate menite să protejeze podeaua și partea inferioară a pereților benei sunt disponibile în funcție de nevoile clienților care aleg seria 44 Type MHPS.

Meiller a îmbunătățit rezistența la uzură a podelei modelului 44 Type MHPS

Cu o sarcină utilă optimizată, aceste semiremorci basculante dezvoltate de Meiller sunt deosebit de robuste, ceea ce le face ideale pentru utilizarea în operațiuni frecvente pe șantiere.

Deoarece transportă în principal materiale abrazive în vrac, cum ar fi pietriș, roci, dale de beton sau agregate, toate avantajele unor semifabricate adaptate pot fi exploatate aici, extinzând considerabil durata de viață a semiremorcilor basculante.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.