IAASuprastructuri

MEILLER va prezenta noua generație TRIGENIUS la IAA 2022

Noua generație MEILLER TRIGENIUS de suprastructuri basculabile pe trei părți va fi prezentată în premieră mondială la expoziția IAA 2022 (20-25 septembrie).

MEILLER TRIGENIUS se bazează pe un sistem modular, fiind disponibile versiuni pentru vehicule cu 2, 3 și 4 axe, între 3,5 și 41 de tone. În afară de designul uniform și modern, sistemul modular aduce și un mod de operare identic pentru fiecare versiune. Noile basculante sunt și mai ușoare, dar și cu un nivel de calitate mai ridicat, datorită sudurilor cu laser. De asemenea, datorită stratului de grund obținut prin scufundare catodică, rezistența la coroziune este îmbunătățită.

MEILLER va prezenta noua generație TRIGENIUS la IAA 2022

Lider de piață în segmentul de suprastructuri basculabile pe trei părți în țările vorbitoare de limba germană, MEILLER și-a îmbunătățit constant basculantele în ultimii 15 ani, când a fost lansată precedenta generație.

Funcționalitatea, operarea și manevrarea sunt practic identice în gamă, de la modelul D202 cu sarcină utilă de 2 tone până la D528 cu sarcină utilă de 28 de tone. Designul modular și utilizarea mai mare a conexiunilor cu șuruburi facilitează numeroasele adaptări necesare pentru a îndeplini cele mai variate cerințe ale clienților. Astfel, modificările specifice pot fi efectuate într-o etapă mai târzie a procesului de fabricație sau chiar după ieșirea din fabrică.

VEZI ȘI: SAF-Holland anunță produse noi înainte de IAA 2022

Noua generație MEILLER TRIGENIUS vine și cu un avantaj de sarcină utilă, datorită greutății proprii mai mici cu 60 până la 370 kg, în funcție de model. Basculantele vin și cu soluții ingenioase care evită murdărirea și acumularea de noroi. Noile încuietori ale pereților laterali au un design mai ergonomic, sunt mai silențioase, au siguranță dublă și nu mai corodează, datorită suprafeței acoperită cu aliaj de zinc-nichel.

Toate basculantele din seria TRIGENIUS au fost echipate cu rezervoare de ulei hidraulic reproiectate. Plăcile deflectoare modificate din interior vor evita spumarea uleiului și vor asigura că volumul maxim de ulei din rezervor poate fi utilizat întotdeauna. În plus, nu se mai formează condens pe capacul de închidere, care are acum o jojă de metal pe partea sa interioară. Noul său accesoriu este amortizat împotriva vibrațiilor și mai puțin susceptibil la coroziune.

Din aceeași categorie...

Back to top button