Bus

Mercedes‑Benz eCitaro ajunge în flota operatorului de transport local din Mannheim

Trei autobuze electrice noi Mercedes-Benz eCitaro operate de compania Rhein-Neckar-Verkehr (RNV) au intrat deja pe liniile 66 și 67 din Mannheim.

Conform oficialilor, liniile 66 și 67 traversează noul cartier Franklin și noul complex comercial Taylor Village, două zone extrem de aglomerate.

Mercedes‑Benz eCitaro ajunge în flota operatorului de transport local din Mannheim

Peter Kurz, primarul orașului Mannheim și Christian Volz, directorul comercial al RNV, au anunțat lansarea oficială a rutelor pe care vor circula cele trei autobuzel electrice.

Evenimentul s-a desfășurat în stația Käfertal și în prezența lui Rüdiger Kappel, șef de vânzări pentru flote la Daimler Buses Germania.

Flexibilitate și mobilitate maximă, mai puțină poluare și cel mai bun confort posibil: acestea au fost aspectele care au contat atunci când autoritățile au avut de ales noile autobuze pentru regiunea de nord a orașului Mannheim.

VEZI ȘI: Kravag Truck Parking, aplicația care îți arată locurile de parcare disponibile din Europa

În prezent, aproape 600 de persoane locuiesc în noul cartier Franklin și alți 700 de oameni merg zilnic la muncă în centrul comercial Taylor Village.

Pentru companiile situate în acest complex, noua rută electrică 66 este un avantaj și aduce și un plus ecologic. Pe linia 67, autobuzele electrice vor deservi și o zonă care include o școală.

Rhein-Neckar-Verkehr a început să opereze primul său traseu cu autobuz electric la Heidelberg în ianuarie 2019. Compania a fost una dintre primele din Germania care a încorporat eCitaro în operațiunile zilnice. În Heidelberg, RNV operează trei autobuze eCitaro în zonele istorice ale orașului.

Din aceeași categorie...

Back to top button