Stiai caTimp liber

Mercedes Arocs transformat într-un paradis pentru șofer

Modelul de construcții Mercedes Arocs a fost transformat într-un model exclusivist pentru transport de mașini de lux, cu cabină alungită și echipamente de top.

Autorul tuningului este compania olandeză Special Interior din Dronten. În cazul proiectului PFM, care a durat doi ani și jumătate, compania nu doar a îmbunătățit interiorul, ci a lungit și cabina până la dimensiuni apropiate de cele ale modelelor americane.

Mercedes Arocs transformat într-un paradis pentru șofer

Ca bază a fost folosit un șasiu cu 5 axe, tipic pieței olandeze. Este vorba de un model 10×4, cu primele două axe directoare, apoi alte două motrice, iar în spate o axă directoare liftantă.

VEZI ȘI: Primul Mercedes-Benz Actros Edition 2 livrat în România

Transportorul pentru mașini de lux este completat cu o remorcă cu două axe specializată, produsă de compania olandeză Pacton Trailers BV.

Mercedes Arocs transformat într-un paradis pentru șofer

 

Rezultatul este o adevărată bombă. Exteriorul atrage atenția cu cabina alungită, vopsită preponderent în nuanțe de gri și decorată cu numeroase elemente cromate. Dar și cu blocuri optice împrumutate de la ”fratele” Actros.

Interiorul este din altă dimensiune, și la propriu, și la figurat. Scaunele, bordul și mobilierul sunt îmbrăcate în piele de calitate, cu motive hexagonale. În locul patului a apărut o sufragerie cu masă și două banchete, iar podeaua de lemn nu amintește de yachturi.

Atsmosfera interioară specială este completată de iluminarea indirectă LED și de sistemul de sunet. Mai multe imagini pot fi găsite aici.

Din aceeași categorie...

Back to top button