Mercedes-Benz a livrat 20 de camioane Actros 1843 LSnRL către Dumagas Transport

Mercedes-Benz a livrat 20 de camioane Actros 1843 LSnRL către Dumagas Transport
Divizia de camioane, autocare și autobuze a Mercedes-Benz România a livrat în luna mai 20 de camioane Actros 1843 LSnRL și un Actros 1846 LSnRL, către compania doljeană Dumagas Transport.

Mai mult, în perioada imediat următoare, Mercedes-Benz România va mai livra încă 10 unități cu aceeași configurație, precum și cinci transportoare auto Actros 1843 LSnRA.

Mercedes-Benz a livrat 20 de camioane Actros 1843 LSnRL către Dumagas Transport

Pentru Mercedes-Benz, compania Dumagas Transport reprezintă un client strategic, datorită imaginii puternice pe care o deține în sectorul de transport. Primele camioane Actros achiziționate de compania doljeană în 2018 și-au dovedit eficiența și fiabilitatea, deschizând calea către un parteneriat pe termen lung.

„Decizia achiziţiei noilor Actros a venit ca urmare a analizei costului total de operare (TCO), căruia, Dumagas îi acordă o atenție specială”, spune Valeriu Zaharia, Managing Director Trucks & Buses Mercedes-Benz România.

Camioanele dispun de toate sistemele de siguranţă obligatorii, dintre acestea făcând parte asistentul la frânare (Active Brake Assist), sistemul de avertizare la schimbarea benzii de rulare (Lane Keeping Assist) şi includ o configuraţie cu mai multe dotări opţionale pentru confortul şoferilor precum: climă şi încălzire pe perioada staționării, frigider, două paturi, multiple spații de depozitare etc.

Modelele Actros achiziţionate de Dumagas Transport au cabina L StreamSpace 2.5 m, cu podea plană, dispun de retarder, pachet Economy şi de două rezervoare cu o capacitate totală de 1.000 l. De asemenea, camioanele beneficiază de garanţie internaţionalăextinsă, pe o duratăde 3 ani.

VEZI ȘI: DB Schenker și MAN au încheiat testele de drum camioane conectate în pluton

„Activitatea Dumagas Transport este foarte variatăşi, de aceea, avem nevoie de un partener de drum pe care ne putem baza în orice circumstanțe. Am ales Mercedes-Benz Actros datorităconsumului redus, fiabilităţii şi confortului pentru şoferii noștri, care și-au manifestat mulțumirea fațăde modelele Actros conduse în ultimii 3 ani. În plus, deosebit de importantăîn decizia de cumpărare a fost rețeaua extinsăde service, ce oferă servicii prompte și de calitate. Viziunea companiei noastre este de a le oferi clienților servicii logistice integrate, de cea mai bunăcalitate, la prețuri optime. De asemenea, ne dorim ca șoferii săse bucure de echipări premium, care săle asigure siguranța, productivitatea și punctualitatea”, spune Mircea Vlah, CEO Dumagas Transport SA.

Colaborarea dintre Mercedes-Benz Trucks şi Dumagas Transport a început în 2016, odată cu achiziţia unui cap tractor Actros pentru transport auto finite, punând astfel bazele unei colaborări de succes pe termen lung.

Pe lângă camioanele Mercedes-Benz, compania Dumagas Transport mai deține în flotă camioane MAN TGX 18.500 4×2 LLS-U echipate cu cabină XXL și Renault Trucks T 480 High.

Follow #infotrucker