Camioane

Actros 2551 și Direct Energie fac echipa în Turul Franței

În ediția din acest an a Turului Franței, echipa Direct Energie este asistată pe tot parcursul competiție de un Mercedes-Benz Actros 2551.

Cu o lungime totală de 3.540 kilometri ce trebuie parcursă în 21 de zile (etape) și altitudini care pot ajunge până la 2.642 de metri, Turul Franței nu solicită doar sportivii participanți, ci întreagă echipă tehnică și vehiculele acesteia.

Actros 2551 și Direct Energie fac echipa în Turul Franței

Din acest motiv, echipa franceză de ciclism Direct Energie din departamentul Vendée situat în vestul Franței, ce-l are în componență pe ciclistul de top Thomas Voeckler, a decis să lucreze cu cei mai buni atunci când vine vorba de transport.

Astfel, managerul echipei Direct Energie a optat pentru un camion Mercedes-Benz Actros 2551 echipat cu motorul OM 471 ce dezvoltă 510 CP si sarcină utilă 25 de tone.

Însă, cel mai interesant lucru la acest camion este suprastructura special concepută de cei de la Pocar Demas, pentru a oferi toate condițiile necesare asistării cicliștilor pe perioada competiției.

Având în vedere performanțele și sistemele ce-l echipează, modelul Actros 2551 pare să fie partenerul ideal al echipei Direct Energie, în condițiile în care topografia traseului Turului este una foarte provocatoare.

Din aceeași categorie...

Back to top button