Știri

Mercedes-Benz Actros a castigat Green Truck 2015

Mercedes-Benz Actros 1842 a impresionat redactorii cunoscutelor reviste de transport „Trucker” si „VerkehrsRundschau” la premiile Green Truck Award 2015, reusind sa castige primul loc.

Drept urmare, Mercedes-Benz Actros 1842 a devenit camionul cel mai prietenos cu mediul, luand fata  concurentei datorita consumul redus de combustibil. Vehiculul a inregistrat un consum mediu de carburant de 22,9 l la 100 km in teste independente efectuate anul trecut de echipele editoriale ale celor doua renumite reviste germane pentru Green Truck Award.

Mercedes-Benz Actros a castigat Green Truck 2015

Criteriul principal de evaluare a fost consumul de combustibil si emisiile de CO2. Cifrele de consum de combustibil s-au constatat, in baza rezultatelor obtinute de catre revistele auto „Trucker” si „VerkehrsRundschau” pe un traseu standardizat.

Sistemul predictiv al sistemului de propulsie (PPC) alaturi de sistemul de control al vitezei de croaziera, a contribuie la obtinerea senzationalului consum de combustibil de 22,9 l la 100 km. Sistemul PPC stie topografia drumului, astfel ca, adapteaza mersul in functie de acesta pentru o eficienta maxima de combustibil.

Din aceeași categorie...

Back to top button