Anvelope

Mercedes-Benz Actros poate fi echipat din fabrică cu anvelope Hankook

Mercedes-Benz Actros, cel mai premiat camion din portofoliul Daimler Trucks, poate fi echipat din fabrică cu anvelope Hankook, disponibile în 6 dimensiuni.

Prin semnarea acestui contract, compania sud-coreeană își consolidează parteneriatul pe care-l are cu Daimler, urmând ca pe viitor să echipeze și alte modele.

Mercedes-Benz Actros poate fi echipat din fabrică cu anvelope Hankook

Hankook Tire va furniza patru modele diferite de anvelope – AL10 si DL10 pentru transport pe distante lungi, respectiv AM06 și DM03 pentru transport on si off-road.

Anvelopa Hankook AL10 este proiectata sa furnizeze rezistenta excelenta, in timp ce suprafata avansata previne uzura inegala la rulare.

Modelul AL10, maximizeaza manevrabilitatea si controlul, imbunatatind in acelasi timp stabilitate in viraje si este disponibila in dimensiuni – 295/80R22.5 si 385/55R22.5.

Modelul Hankook DL10 previne uzura inegala, mentinand in acelasi timp o performanta remarcabila de conducere.

Modelul DL10 ofera o longevitate crescuta, furnizand o aderenta ridicata si tractiune imbunatatita, acest model fiind disponibil in dimensiunile 295 / 80R22.5 si 315 / 70R22.5.

In conformitate cu standardele europene de emisii poluante Euro VI, caracteristici de coeziune si ecologice a pneurilor, servesc ca echiparea optima pentru vehiculului cu rulaj mare, imbunatatind eficienta consumului de combustibil printr-o rezistenta redusa la rulare.

Anvelopele Hankook on si off-road AM06 si DM03, doar in dimensiunea 315 / 80R22.5, livreaza durabilitate si tractiune imbunatatita, facandu-l ideal pentru traversarea drumurilor cu suprafete mai dure.

Modelele de inalta performanta AM06 si DM03, sunt rezistente la taiere, cauciuc peretelui lateral fiind rezistent la socuri mecanice.

In plus, acesta este echipat cu un umar lat pentru a preveni eventualele deteriorari ale peretelui lateral.

Din aceeași categorie...

Back to top button