Camioane

Mercedes-Benz aduce noul Arocs în cadrul târgului Bauma din Munchen

Mercedes-Benz a pregătit o gamă variată de produse pentru ediția din acest an a Bauma 2019 din Munchen. Unul dintre camioanele de interes major îl reprezintă noul Arocs, care vine cu o serie de noutăți în premieră.

Seria Arocs dezvoltată de producătorul german a apărut pentru prima dată în 2013, iar în toată această perioadă și-a demonstrat capacitățile de a acoperi cu succes tot sectorul de construcții.

Mercedes-Benz aduce noul Arocs în cadrul târgului Bauma din Munchen

Mercedes-Benz Arocs este gândit pentru utilizarea în sectorul de construcții, iar camionul nemților oferă o cabină generoasă, a gamă variată de sisteme de propulsie și nenumărate posibilități în ceea ce privește trenul de rulare.

Noul Arocs este disponibil atât în versiune șasiu cât și cap tractor, putând fi comandat în următoarele versiuni: camion cu două axe în configurație 4×2 și 4×4, cap tractor cu trei axe în configurație 6×2, 6×4 și 6×6, și cap tractor cu patru axe în patru versiuni de tracțiune.

De asemenea, noul Arocs vine cu o gamă variată de cabine în funcție de zona de utilizare.

Prima versiunea și ce mai compactă se numește S-Cab ClassicSpace. Cea de-a doua se numește M-Cab, iar cea mai generoasă poartă numele de L-Cab BigSpace. Versiunile ClassicSpace Cab sunt excelente în zonele înguste, cabina având o lățime de doar 2.3 metri.

VEZI ȘI: Un consorțiu austriac a dezvoltat un van electric cu autonomie de 200 de kilometri

Clienții vor putea opta pentru două linii de echipare: StyleLine și TrendLine, fiecare dintre acestea oferit pachete de opționale gândite pentru a face viața mai ușoară șoferilor.

Noul Arocs va fi disponibil cu patru motorizări și 18 niveluri de putere. Clienții vor avea la dispoziție următoarele motoare: 7.7 litri, 10.7 litri, 12.8 litri și 15.6 litri. În ceea ce privește puterea, nemții oferă valori de la 238 la 625 de cai putere și un cuplu care variază de la 1.000 la 3.000 Nm.

Mercedes-Benz aduce noul Arocs în cadrul târgului Bauma din Munchen

Standard, orice Arocs este echipat cu transmisia Mercedes PowerShift3 cu 8, 12 sau 16 viteze. În plus, nemții vin cu trei moduri diferite de rulare: Economy/Standard, Power și Offroad. De asemenea, noul Arocs vine cu sistemul MirrorCam, care înlocuiește oglinzile laterale convenționale.

Din aceeași categorie...

Back to top button