LEGO Mercedes-Benz Arocs 3245 – provocare si distractie constructiva pentru pasionati

LEGO Mercedes-Benz Arocs 3245

Cunoscutul producator danez de caramizi din plastic, LEGO, a realizat in colaborare cu divizia de camioane Mercedes-Benz, un nou model in gama LEGO Technic.

Dupa modelul Mercedes-Benz Unimog realizat de cele doua companii in trecut, Mercedes-Benz Trucks si LEGO au colaborat din nou pentru lansarea unui nou model de camion, si tot de constructii, Mercedes-Benz Arocs 3245.

Cu un total de 2.793 piese si componente pneumatice din care o parte actionate cu baterii, fac din Mercedes-Benz Arocs 3245 cel mai complex model ghidat din gama LEGO Technic.

LEGO Mercedes-Benz Arocs 3245 - provocare si distractie constructiva pentru pasionati

Modelul MB Arocs are o inaltime de 31 cm, latime de 14 cm si o lungime de 54 cm, si reproduce o serie impresionanta de detalii ale camionului de constructii Mercedes-Benz Arocs 3245.

Pentru a se asigura ca modelul va corespunde cat mai bine cu versiunea reala, specialistii LEGO au vizitat linia de productie Mercedes-Benz Trucks din cadrul fabricii din Wörth unde au asistat la procesul de productie a acestui model de camion. Astfel, design-ul inconfundabil al grilei radiatorului, mana curenta, scara de acces in cabina si multe alte caracteristici au fost adaugate oferindu-i modelului un aspect inconfundabil.

Pentru dezvoltatori, autenticitate, functionalitate si indemanarea necesara pentru a construi modelul sunt extrem de importante, de aceea modelul Arocs reprezinta potrivirea perfecta, acesta necesitand multa meticulozitate din partea celui care-l construieste.

Uitandu-ne la toate modelele lansate de Mercedes-Benz incepand cu 2011 pe segmentul camioanelor – a existat un anumit vehicul care s-a remarcat ca fiind un subiect potential pentru un proiect de colaborare in continuare, noul camion de constructii Arocs 3245, a declarat Michael Dietz, Director de Marketing pentru Mercedes-Benz.

In cazul in care v-a convins, trebuie sa stiti ca pentru un LEGO Mercedes-Benz Arocs 3245 trebuie sa scoateti din buzunar aproximativ 200 Euro. Deoarece contine componente structurale mici, acesta este indicat copiilor cu varsta peste 11 ani.

Follow #infotrucker