MagazinȘtiri

LEGO Mercedes-Benz Arocs 3245 – provocare si distractie constructiva pentru pasionati

Cunoscutul producator danez de caramizi din plastic, LEGO, a realizat in colaborare cu divizia de camioane Mercedes-Benz, un nou model in gama LEGO Technic.

Dupa modelul Mercedes-Benz Unimog realizat de cele doua companii in trecut, Mercedes-Benz Trucks si LEGO au colaborat din nou pentru lansarea unui nou model de camion, si tot de constructii, Mercedes-Benz Arocs 3245.

Cu un total de 2.793 piese si componente pneumatice din care o parte actionate cu baterii, fac din Mercedes-Benz Arocs 3245 cel mai complex model ghidat din gama LEGO Technic.

LEGO Mercedes-Benz Arocs 3245 - provocare si distractie constructiva pentru pasionati

Modelul MB Arocs are o inaltime de 31 cm, latime de 14 cm si o lungime de 54 cm, si reproduce o serie impresionanta de detalii ale camionului de constructii Mercedes-Benz Arocs 3245.

Pentru a se asigura ca modelul va corespunde cat mai bine cu versiunea reala, specialistii LEGO au vizitat linia de productie Mercedes-Benz Trucks din cadrul fabricii din Wörth unde au asistat la procesul de productie a acestui model de camion. Astfel, design-ul inconfundabil al grilei radiatorului, mana curenta, scara de acces in cabina si multe alte caracteristici au fost adaugate oferindu-i modelului un aspect inconfundabil.

Pentru dezvoltatori, autenticitate, functionalitate si indemanarea necesara pentru a construi modelul sunt extrem de importante, de aceea modelul Arocs reprezinta potrivirea perfecta, acesta necesitand multa meticulozitate din partea celui care-l construieste.

Uitandu-ne la toate modelele lansate de Mercedes-Benz incepand cu 2011 pe segmentul camioanelor – a existat un anumit vehicul care s-a remarcat ca fiind un subiect potential pentru un proiect de colaborare in continuare, noul camion de constructii Arocs 3245, a declarat Michael Dietz, Director de Marketing pentru Mercedes-Benz.

In cazul in care v-a convins, trebuie sa stiti ca pentru un LEGO Mercedes-Benz Arocs 3245 trebuie sa scoateti din buzunar aproximativ 200 Euro. Deoarece contine componente structurale mici, acesta este indicat copiilor cu varsta peste 11 ani.

Din aceeași categorie...

Back to top button