Camioane

Mercedes-Benz Arocs, un camion dedicat segmentului de construcții

Configurat special pentru transport în domeniul construcţiilor, Mercedes-Benz Arocs ilustrează cât de puternic, robust şi eficient arată un vehicul pentru o astfel de activitate în 2013.

Astfel, continuând povestea de succes Mercedes-Benz, ce a început acum mai bine de 110 ani în domeniul construcţiei de autovehicule, Arocs prezintă meritele acestei descendenţe prin impunerea, în mod particular, a stilului camioanelor de tonaj mare.

Mercedes-Benz Arocs, un camion dedicat segmentului de construcții

Având un cuplu ridicat, motoare care se bazează pe tehnologia BlueEfficiency, cu o gamă de puteri cuprinsă între 175 kW (238 hp) şi 460 kW (625 hp), şasiu robust, design îmbunătăţit al suspensiei şi şasiului, Arocs se remarcă printr-o capacitate excepţională de transport de încărcături grele.

Prin diversitatea configuraţiilor, Arocs poate acoperi cerințele oricărei activități, de la transport pe şantiere de construcţii (45% din activitatea de transport în construcţii, conform unui studiu realizat recent printre clienţii din domeniu din Europa), având o greutate maximă admisă de până la 41 de tone, până la transport materiale de construcţii (30%) şi transport beton (15%).

În mod special, în domeniul betonului, Arocs setează standardul cu varianta sa optimizată pentru greutăţi, „Loader”, având un volum al transportului de 8 metri cubi.

Arocs Grounder vine în întâmpinarea clienţilor care doresc un nivel ridicat de stabilitate şi robusteţe pentru utilizarea off-road. Din punct de vedere al eficienţei şi grijii faţă de mediu, acesta beneficiază de cele mai eco-friendly tehnologii de control ale emisiilor, în concordanţă cu Euro VI, şi de o reducere a consumului de combustibil de până la 5%.

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button