ȘtiriUtilitare ușoare

Mercedes-Benz Clasa X a debutat oficial pe piață

Bazat pe conceptul Clasa X ce utilizează platforma tehnică a lui Nissan Navara, modelul Mercedes-Benz Clasa X a debutat oficial pe piață.

Cererea pentru un pick-up de dimensiuni medii cu caracteristicile unui vehicul premium a crescut constant în ultimii ani. În același timp, numărul de pick-up-uri utilizate în scop personal este și el în creștere, acestea ne mai fiind percepute “cai de povară”.

Mercedes-Benz Clasa X a debutat oficial pe piață

Prin lansarea Clasei X, Mercedes-Benz vine în întâmpinarea acestor nevoi moderne ale pieței, deschizând totodată acest segment de piață pentru noi categorii de consumatori.

Primul pick-up din istoria Mercedes-Benz este unic prin gama extinsă de utilizări și aplicații, putând fi folosit atât ca pick-up tradițional, cât și urban, fiind perfect adapat unui astfel de stil.

Mercedes-Benz Clasa X se adresează atât fermierilor, proprietarilor de afaceri și companii de construcție, cât și familiilor cu afinitate pentru produse premium, până la trend-setteri, trend-followeri sau sportivi.

Mercedes-Benz Clasa X reinventează pick-up-ul tradițional, îmbinând trăsăturile clasice și robustețea cu dinamismul, confortul, siguranța, design-ul, conectivitate și opțiuni extinse de personalizare.

Disponibil în trei variante de design și echipare, cu motorizări cu 4 și 6 cilindri, tracțiune spate, variabilă sau intergrală permanentă, și transmisie manuală, cu șase trepte, sau automată, cu șapte trepte.

VEZI ȘI: Sygic a lansat funcția de trafic în timp real pentru România

La interior, există 6 versiuni diferite de tapițerii pentru scaune, două tipuri diferite de piele pentru interior și o gamă variată de accesorii și decorațiuni Mercedes-Benz.

Trei variante de echipare
Astfel, Mercedes-Benz Clasa X poate fi personalizat pentru toate gusturile, atât vizual, cât și la nivel de funcționalitate, mai mult decât orice alt pickup.

Designul distinctiv al primului pick-up din gama Mercedes-Benz este disponibil în trei variante, adaptate pentru stiluri de viață și medii de lucru diferite.

Clasa X PURE este varianta ideală pentru medii de lucru dure, cu cerințe complexe. În același timp, confortul și designul său recomandă această versiune pentru întâlnirile cu clienți sau furnizori, cât și pentru activități private.

Clasa X PROGRESSIVE este dedicată persoanelor aflate în căutarea unui pick-up robust, cu un plus de stil și cu mai multe funcții de confort – o carte de vizită pentru afacerea lor și, simultan, un autovehicul confortabil și deopotrivă prestigios.

Clasa X POWER este modelul de vârf ca design și echipare. Destinat clienților pentru care stilul, performanța și confortul sunt primordiale, această variantă este potrivită pentru mediul urban, dar și pentru activități sportive sau de timp liber. Prin designul și echiparea luxuriante, acest pickup se potrivește perfect unui stil de viață independent.

1 2 3 4 5Pagina următoare

Din aceeași categorie...

Back to top button