ȘtiriUtilitare ușoare

Mercedes-Benz Clasa X a debutat oficial pe piață

Caracter robust
Cu designul său progresiv, Mercedes-Benz Clasa X atinge echilibrul perfect între caracterul dur și stil, încorporând filosofia de design senzual a Mercedes-Benz.

Prin evidențierea suprafețelor și a elementelor decorative, designul purist atrage atenția asupra trăsăturilor tradiționale ale unui pickup, combinându-le cu numeroasele funcționalități ale acestuia.

Mercedes-Benz Clasa X a debutat oficial pe piață

Mercedes-Benz Clasa X are o sarcină utilă de1.1 tone și poate tracta până la 3.5 tone.

Datorită ampatamentului lung, de 3.150 mm, a secțiunii frontale scurte, respectiv a compartimentului pentru pasageri și a secțiunii-spate foarte lungi, Clasa X are o formă alungită, ce inspiră dinamism.

Partea frontală puternică și impunătoare
Partea frontală aduce foarte mult cu design-ul SUV-urilor Mercedes-Benz, cu steaua dispusă central, grila radiatorului împărțită în două, capota mare și farurile care se continuă pe aripile vehiculului.

Bara frontală de protecție accentuează lățimea și se distinge în funcție de designul și de linia de echipare alese.

Aceasta nu este vopsită, în cazul liniei PURE, la modelul PROGRESSIVE este vopsită în culoarea mașinii, în timp ce la versiunea de echipare POWER bara de protecție e vopsită în culoarea vehicului și include ornamente cromate.

În total, exista 19 noi variante de culori pentru exterior și o varietate de jante de 17, 18 și 19 inch, la nivelul celor trei linii de design și echipare.

Design purist pentru partea din spate
Similar bării frontale de protecție, bara de protecție din spate variază în funcție de designul și echiparea alese.

Aceasta este vopsită în negru pentru modelul PURE, respectiv în culoarea mașinii pentru PROGRESSIVE, în timp ce varianta POWER are în plus o bară cromată, ce îi oferă un plus de eleganță.

Pentru a accesa în mod convenabil zona de depozitare pentru încărcare și descărcare, bara de protecție are o treaptă integrată.

Mercedes-Benz Clasa X a debutat oficial pe piață

Dacă deschiderea hayonului la 90 de grade nu este preferată, Clasa X poate fi comandată fără bară de protecție, ceea ce permite deschiderea hayonului la 180 de grade.

În ceea ce privește lățimea, spațiul de încărcare este proiectat astfel încât să permită descărcarea unui euro-palet direct între arcele roților.

Clasa X este singurul pickup de dimensiuni medii echipată standard cu iluminare în zona de încărcare.

Spațiul de încărcare include, de asemenea în echipamentul standard, o priză de 12 volți pentru alimentarea echipamentelor suplimentare, cum ar fi compresoarele, de exemplu.

Pagina anterioară 1 2 3 4 5Pagina următoare

Din aceeași categorie...

Back to top button