ȘtiriUtilitare ușoare

Mercedes-Benz Clasa X a debutat oficial pe piață

Gama completă de echipamente de siguranță
La fel ca toate vehiculele Mercedes-Benz, Clasa X se distinge prin nivelul ridicat de siguranță. Pick-up-ul vine cu o gamă largă de dotări.

Nivelul ridicat de protecție a Clasei X rezultă din caroseria sa solidă, cu o rezistență ridicată și o structură față și spate care pot absorbi energia prin deformarea controlată și foarte bine direcționată.

Mercedes-Benz Clasa X a debutat oficial pe piață

În ceea ce privește siguranța activă, sunt disponibile trei sisteme de asistență a șoferului, sporind în același timp siguranța și confortul: asistență activă la frânare Active Brake Assist, Lane Keeping Assist și Traffic Sign Assist.

În plus, Clasa X oferă sistemul de monitorizare a stabilității remorcii, sistemul de monitorizare a presiunii în anvelope, sistemul de apeluri de urgență, controlul vitezei de croazieră și farurile LED, care oferă cea mai strălucitoare luminozitate din segment datorită celor șase LED-uri.

Suplimentar, este disponibilă și o cameră foto de 360 ​​de grade, pe lângă camera standard, activă la rularea în marșarier. Având în vedere acest nivel extins de echipare, Clasa X îndeplinește perfect cerințele impuse de stilul de viață al unei familii moderne.

 

Lansarea pe piață europeană va avea loc în noiembrie 2017, urmată în 2018 de Africa de Sud, Australia și Noua Zeelandă, iar din 2019 în Argentina și Brazilia.

 

Pagina anterioară 1 2 3 4 5

Din aceeași categorie...

Back to top button