Utilitare ușoare

Mercedes-Benz EQT, modelul electric al noii Clasa T

Versiunea electrică a noii Clasa T va fi prezentată de legendarul skateboarder Tony Hawk.

Mercedes-Benz a dezvăluit o imagine teaser a autoutilitarei electrice compacte EQT, care urmează să fie prezentată oficial pe data de 10 mai, pe platforma Mercedes me.

În conformitate cu strategia ”Electric first”, EQT va fi primul model lansat din cadrul noii game de autoutilitare compacte Clasa T.

Mercedes-Benz EQT, modelul electric al noii Clasa T

Pentru lansarea, Mercedes-Benz a apelat la legendarul skateboarder Tony Hawk care, alături de Gorden Wagener, designer șef al Daimler Group, și Marcus Breitschwerdt, șeful Mercedes-Benz Vans, vor oferind informații despre modelul electric cu baterii și viitoarea familie de autoutilitare compacte Mercedes-Benz Clasa T.

Foarte aproape de a intra în producția de serie, EQT oferă o privire clară asupra versiunii electrice a viitoarei Clasa T, dezvoltată în parteneriat cu Renault, Nissan și Mitsubishi.

VEZI ȘI: Mercedes-Benz Clasa T, un monovolum de familie bazat pe platforma noului Kangoo

Modelul electric cu baterii combină un interior spațios și variabil cu un design atractiv și standardele înalte de confort, conectivitate, valoare și siguranță ale Mercedes-Benz.

Emoția și inteligența sunt elementele cheie ale filosofiei de design Mercedes-Benz ”Sensual Purity”. Folosind această ambivalență, EQT creează un nou design holistic în segmentul autoutilitare mici.

Odată cu lansarea lui EQT, Mercedes-Benz Vans își extinde portofoliul de modele eletrice dedicat familiilor și cliențiilor privați.

Din aceeași categorie...

Back to top button