Mercedes-Benz introduce servicii noi pentru sistemul Mercedes PRO Connect

Mercedes-Benz introduce servicii noi pentru sistemul Mercedes PRO Connect
Divizia de autoutilitare din cadrul Mercedes-Benz a pregătit un update pentru sistemul Mercedes PRO Connect, serviciul fiind disponibil pentru Sprinter, Vito și e-Vito (versiunea electrică a utilitarei germane).

Conform oficialilor producătorului german, odată cu acest update, clienții se vor bucura de următoarele servicii noi: Remote Access și Digital Drivers’ Log.

Mercedes-Benz introduce servicii noi pentru sistemul Mercedes PRO Connect

Serviciul Remote Vehicule Access va permite șoferilor care sunt înregistrați în sistemul mașinii să opereze închiderea centralizată și încălzirea auxiliară de la distanță.

VEZI ȘI: XPO Logistics și-a extins flota cu 100 de IVECO Stralis cu LNG

Astfel, în anumite domenii, clienții vor putea lăsa pachete în utilitară fără ca șoferul să fie prezent, în timp ce sistemul anti-furt va trimite notificări în timp real prin intermediul aplicației dedicată pentru mobil.

Serviciul Digital Driver’s Log permite generarea unor rapoarte în format PDF la final de zi care pot fi păstrate de companie în dosarele dedicate, în timp ce managerii vor putea verifica cu ușurință activitatea șoferilor.

Mercedes-Benz introduce servicii noi pentru sistemul Mercedes PRO ConnectÎn acest mod, afacerile vor putea funcționa mult mai rapid și într-un mod cât se poate de transparent.

Mercedes PRO Connect a fost introdus în premieră în iunie 2018 pe Mercedes-Benz Sprinter, iar mai apoi a fost lansat și pe Vito și e-Vito.

Conform reprezentaților germani, noile servicii Remote Access și Digital Drivers’ Log vor fi disponibile gratuit pentru toate vehiculele comercializate și „activate” începând cu 13 ianuarie 2020.

 

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.