FeaturesȘtiriUtilitare ușoare

Mercedes-Benz marcheaza 20 de ani de Sprinter printr-o editie speciala

20 de ani au trecut de la lansarea pe piata a primului model Sprinter. Debutul din 1995, a marcat inceputul unei noi ere pentru segmentul vehiculelelor comerciale a constructorului german.

Pana in prezent, Mercedes-Benz a produs modelul Sprinter in peste 2,9 milioane de unitati, vandute in peste 150 de piete din intreaga lume. Pentru a marca aniversarea celui mai bine vandut model al sau, Mercedes-Benz a lansat pe piata modelul aniversar „Edition Sprinter”.

Editia aniversara Sprinter este disponibila in variante de caroserie furgon si combi, de 3,5 tone, culoare argintiu metalic. Barele de protectie ale modelului aniversar Edition Sprinter sunt vopsite in culoarea caroseriei – o premiera pentru gama Sprinter. Acelasi lucru poate fi spus si despre blocurile optice spate cu tenta fumurie si jantele negre pe 16 din aliaj usor. Alternativ, „Edition Sprinter” este, de asemenea, disponibil cu jante pe 17 inch de culoare arginitiu gloss.

Mercedes-Benz marcheaza 20 de ani de Sprinter printr-o editie speciala

Design aniversar special
Elementele distinctive ale modelului aniversar mai includ, faruri bi-xenon si grila cromata a radiatorului. Inscriptiile laterale de pe noua editie Sprinter sunt un alt indicator al statutului de model special. Modelul Sprinter Combi este echipat suplimentar cu volan top-class din piele si geamuri fumurii in spate.

Doar 2.000 de unitati Edition Sprinter
Editia aniversara „Edition Sprinter” este limitata la un numar de 2.000 de unitati. Modelul va fi comercializat in 19 tari din Europa in toate variantele de motorizare disponibile pe gama Sprinter. In Romania, la achizitia acestei variante aniversare, clientii vor beneficia de un avantaj de 1.800 de euro, fara TVA.

 

Din aceeași categorie...

Back to top button